This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Moji Orgoniti

mt_ignore

Rađeni u svrhu širenja svjetla, ljubavi i mira, mali orgoniti pomažu čovjeku da opet pronađe svoje srce, svoju svrhu, svoj put. Od 2012.g. pa sve do sada, radim orgonite. To je moja strast, to sam ja. Kako se energije sve više ubrzavaju, vremena je sve manje, stoga nisam bio ažuran u objavi slika svojih orgonita. A možda je to i bio razlog radi kojega sam počeo s ovim svojim blogom, da širim svjetlo, da i druge pokrenem, potaknem, uveselim.

Iako rađeni prije dosta godina i dalje nose isto svjetlo, stoga sad koristim svaki dio vremena kako bih ažurirao ovaj blog i objavio stare slike mojih orgonita.

Uživajte!

31.10.2021 - Posljednji iz 20-21

Nakon burne zime 2021/2022 opet imam malo viška vremena i volje da piskaram po svom blogu, da parafraziram Gorana Baru, znači ipak nisam mrtav.

Ova serija orgonita je bila u sklopu izrade orgonitnog diska kojeg sam već opisao u članku Oluja na olujama. Ali u žurbi nisam stigao na miru sve sortirati i objaviti ovdje. Kako u ovim mračnim vremenima, svako malo svjetlo ima dodatnu težinu, a smatram da su moji orgoniti oni koji doprinose bar malo svjetlu na ovom planeti, mislim da je vrijeme da ih prikažem ovdje i sada.

Kako sam upao u neku dobru shemu s piramidama i sada teško odstupam od nje, stoga su i ove na isti način napravljene kao i prethodne. S tim da sam se ovaj put poigrao malo više s jednom i stavio školjku s karneolom na dnu piramide. Tu piramidu sam kao neki testni projekt objavio i prodao na svom etsy-u shopu: https://www.etsy.com/shop/OrgonSparkOfLife pod nazivom Sea Diamond Orgone Pyramid. Eto, nisam puno očekivao, malo se zaigrao, pa i s cijenom (okruglo 108) i paf, ode ko metak u Italiju. 'Čuda' se uvijek događaju.

06.09.2021 - Fantomi

Nova serija orgonita je rođena. Tri piramide u već klasičnom rasporedu metala i kristala, ali ovaj put obogaćene s velikim špicama fantom kvarca. Za moj kalup ove špice su prevelike, stoga nisu cijele stale u tijelo piramide. Radi toga sam umjesto standardne SBB zavojnice stavio male školjke s malim lapis lazulima u ulozi dijamanata. U podnožju imaju velike komade lapis lazuila, zelenog flourita i unakita.

Towerbuster serija je rađena s ametistima u kruni, te s tijelom od aluminija s malo mesinga i pinku bakra i s dodatkom karneola. Temeljni sastojak svakog mog orgonita pa i ovih su obični kvarc, čiovski kalcit, dimni kvarc, turmalin i šungit. Kako kod lijevanja smole uvijek bude malo viška, tu su se pojavila i četiri nova towerbustera s mješavinom gize, želljeza i aluminija kao osnovom, ali s isto jakom kristalnom strukturom. Iako crni/zeleni izvanka, svjetli su unutra. Mislim da dva već imaju svoju destinaciju, za ostala dva još razmišljam. Moram priznati da sam odnedavno opet osjetio zov giftanja orgonita u okoliš. Otkada vidim ove vampire kako svugdje iskaču želeči nas sve cijepiti s svojim smrtonosnim injekcijama, nekako osjećam jak poriv da opet giftam malo žešće sve što vidim i što mi se ne sviđa.

Tu su i uvijek mali dobri orgonitni privjesci, nečujni pratioci koji štite svoga nositelja.