This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

03.06.2015 - Haubice, raspalite svojim zračkom!

Nakon izrade chembuster topa kodnog imena BlackStar, godine zemaljske 2015, ja i moj šegrt Ljubo još samo proučavali kako iskoristiti maksimalno naš novi hexa kalup koji nam je ostao iza izrade BlackStara, te kako potrošiti zalihe starih orgonita, metalne piljevine, kristala i svega što nam se motalo po laboratorijima (čitaj: garažama). Shvatili smo da taj naš kalup guta sve kao crna rupa, pa smo odlučili ovaj put ne ići do vrha, odnosno ispuniti ga samo djelomice, a umjesto 6 cijevi odlučili smo koristiti samo jednu cijev. I to ne bakrenu, već bilo što metalno što smo imali pri ruci, pa čak i cijevi od usisavača.

I tako je nastala haubica, chembuster top za siromašne s samo jednom cijevi.

Ljubo je našao još jedan fini hexa kalup, pitar za cviće, pa smo i njega iskoristili, nažalost nakon što se orgonit stvrdnio, kalup je razbijen. Tih dana je bio opsjednut hexa oblikom i stvarno, orgonit izrađen u jednoj od sveto geomtrijskih formi tipa piramida, kugla ili hexa je uvijek jači u izboju pozitivne orgonske energije nego kad je u obliku običnog diska ili nekoj drugoj formi. I tako je u par dana nastalo više haubica koje su danas (pišem ovo ljeta godine zemaljske 2019) još aktivne i angažirane za zaštitu dvije kuće i okučnice, tj. vrtla.

Isto tako, malo smo eksperimentirali s cementom koji isto može biti vezivna tvar umjesto poliesterske smole koju inače koristimo. Cement je jeftiniji, možda kudikamo zdraviji za raditi, ali nije baš postojan. Naime, jednu od cementnih haubica sam izvadio iz plastične kante, kalupa i nakon par zima ušla je voda, smrzla se i baza haubice je jednostavno pukla na dva dijela. Ali sve u svemu, cement nije tako loš, u smjesu se umiješa metala i kristala, a i sam pijesak može biti kvarcni. A sama cementna baza haubice se može držati u plastičnoj kanti, orgonskoj energiji ne smetaju te sitnice. Svakako još jedna opcija za maštovite orgonitaše.

Dan danas, ove haubice su aktivne, pod mojim budnim okom, donose sklad i harmoniju i čiste eter od negativnih vibracija. Tamo gdje su one, tuča ne dolazi, kiša bude blaža, vručina isto, vjetar dolazi kad treba, ptice i šišmiši isto vole zujati kraj njih, a tu i tamo dođe pokoja duga na nebu. Sve u svemu neloša alternativa za skupe i teške chembustere.

Tags: orgoniti, chembuster