This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

17.06.2017 - Svjetlosne željezne piramide

Iako dosta dugo pravim orgonite, do ovog trenutka nisam napravio orgonitnu piramidu. Došlo je vrijeme da i to iskušam. Veliki limeni kalup se činio idealnim za takav poduhvat, a hladovina maslina se činila idealnim mjestom za privremeni orgonitni laboratorij na otvorenom, tim više što me rijetko tko mogao i vidjeti i čuti, tako da sam imao prijeko potrebni mir za izradu svojih orgonitiča.

Prva piramida se skoro raspala, očigledan promašaj, bar što se tiče esetetskog doživljaja, ali znao sam da će biti vrlo korisna za giftanje u narednim 'akcijama'. Međutim, kad sam se prilagodio vibraciji kalupa i shvatio koje zamke treba izbjeći, piramide su nakon toga izlazile jedna za drugom iz kalupa, lakoćom ljetnog povjetarca. Iako rađene od poliesterske smole s dodatkom gize (crnog praha željeza) mislim da su i estetski odlične, jer sam ih sve radio u više slojeva, a za neke sam koristio i čisti bakar. Svaka piramida je imala kristalnu špicu s Mobius zavojnicom, a kao neki originalan dodatak, svakoj sam dodao 4 male LED diode koje svijetle kad se piramida priključi na zapper. Boja orgonske energije, životne sile je najbliže tirkiznoj, odnosno mješavini plave i zelene, stoga sam u tom stilu i odabrao boje LED-ica.

Skoro svi orgoniti s slika iz ove serije su otišli kod dobrih ljudi koji su pitali orgonite od mene. Sad kad pišem ovaj tekst uz zvukove Spirit Birda Xavier Rudda, u uho mi upada stih "..keep figthing", stoga je moja misao, moja poruka mojim piramidama i orgonitima koji su nastali ovog ljeta 2017.g, da i dalje neprikosnovenom željeznom snagom šire svjetlo, orgonsku tirkiznu energiju sklada, harmonije i života.

 

Xavier Rudd - Spirit Bird

Tags: orgoniti