This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

06.06.2017 - Grozdanino srce chembuster

Godine zemaljske 2017-te u 6. mjesec, tri čovjeka, ja, Ljubo i Zoran iz Istre smo se okupili u Ljubinoj garaži ili orgonskom laboratoriju da napravimo chembuster top. Taj dan je bio sam 'grand' finale priprema i dogovora koji su trajali mjesecima. Glavni pokretač i inicijator je bio Zoran koji je želio top kraj svoje kuće u Istri jer su mu dosadili više chemtrailovi iznad glave. Iako svaki chembuster top slijedi sličnu istu recepturu, smatram da je svaki chembuster unikat, pa je tako i ovaj napravljen s par vrlo zanimljivih dodataka ili novih pristupa, pa evo neke značajke topa:

  • baza topa je nalivena po istom receptu kao i baza Black Star topa: u hexa kalup je naliveno skoro preko 20Kg mase, što metala, kristala i smole, s tim da je glavni sastojak bila fina željezna prašina (od gize), pomiješana s kvarcnim prahom, što se danas pokazuje kao puni pogodak jer ovako gusta smjesa s sitnim dielovima kristala i praha dobro reagira na visoke frekvencije (na nešto što sad uvode s 5G mobilnom mrežom), odnosno hvata negativna EM zračenja i na visokim frekvencijama i transmutira ih u POR.
  • ovaj put smo nalivali bazu topa iz jednog puta po savjetu Ljube, iako je to pravi podvig (s obzirom da se radi o preko 20Kg ukupne mase) raditi u ljetnim mjesecima, jer dok se naliva gornji dio topa, donji dio topa se već počinje grijati i polimerizirati. Ovo smo radili radi jednostavnosti, jer je ovako lakše izvuči bazu iz kalupa, a i sutra je bila odmah spremna za put u Istru. Ovo se pokazalo kao pun pogodak jer je sutra baza topa izašla iz kalupa glatko i brzo. Iako je malo popucala od ogromne topline prilikom zagrijavanja, to je bio samo estetski minus koji se uvijek nakadno može popraviti tankim slojem smole (epoksida).
  • cjevi topa obično volim kidati kao višekratnik Royal Cubit mjere (stare egipatske mjerne dužine) jer tako dovlači više energije, ali kako su cijevi bile nezgodno okidane i kako sam htio imati što manje ostataka skupih bakrenih cijevi, ovaj put sam ih kidao kao višekratnik broja 13. Ovo je bila logična odluka jer je kalup, odnosno baza topa već u skladu s brojem 13: promjer cvijeta života je 13cm po kojem su cijevi složene u prostoru, a najveća dijagonala heksagona, odnosno baze je 26cm (2x13). Stoga cijeli top slijedi broj 13. Svaka cijev je duga 18x13cm, znači  234cm. 3x13 je početni dio cijevi (onaj u bazi), a antene su ostatak. Tek sad kad ovo pišem (ljeto 2019), vidim koja je ovo mudra odluka jer osim broja 13 koji je vrlo značajan u svetoj geometriji, a i inače (iz cvijeta života nastaje 13 informacijskih sistema, a tko voli bibilijske motive, na posljednjoj večeri s 12 apostola, svi znamo tko je bio 13-ti uzvanik), broj 18 je možda još potentniji jer u sebi skriiva broj 3 (trojstvo) i broj 6 (vortex energije suprotan smjeru kazaljke na satu i broj 9 (vortex energije u smjeru kazajke na satu), a kako je moj veliki uzor i genije Nikola Tesla rekao, ako želite spoznati univerzum, otkrijte tajnu brojeva 3,6,9.
  • kako sam imao malo veće kristalne špice koje nikako nisu ulazile u cijevi, ovaj put sam primjenio novi trik: učvrstio kristale za cijevi na način da sam ih jednostavno pritisnuo s cijevima, svaki kristal u svoj kalup, a drveni držač je pridržavao sve to. Cilj je bio napraviti 6 malih TB-a, koji će pokriti ulaze u cijevi i učvrstiti kristale za cijevi hermetički. Nova ideja je uspila.
  • glavni kristal u topu po kojem je top i dobio ovo neobično ime je jedan prekrasan grumen roza kvarca. Zoranova Grozdana je 'naredila' da ovaj kristal ide u bazu topa i tako bi! Na slikama je samo dio kristala koji je ostao nakon izrade topa jer smo ga morali rastaviti na dva dijela. Svaka obitelj bi trebala imati ovakav jedan grumen roza kvarca u kući jer on harmonizira međuljudske odnose i promovira ljubav i razumijevnaje, što je iznimno važno u obitelji koja bi trebala biti naše glavno uporište, naša glavna točka snage, ali zbog raznih djelovanja mračnih sila, skoro većina obitelji je većim ili manjim dijelom u svađi, disfunkciji, rastavi ili sličnom lošem stanju. Na vrhu baze topa viri jedna malo veća špica kristala oko koje je omotan Mobius coil koji se može kasnije spojiti na zapper iako se zavojnica usljed sve večeg EM zagađenja i sama može uzbuditi/proraditi bez posebnog napajanja.
  • drvene držače sam standardno napravio po staroj recepturi u skladu s prije spomenutim cvijetom života, s tim da sam zbog dužine cijevi predvidio dva vanjska držača cijevi koje sam usput i obojao s bojom kako bi duže izdržali vremenske neprilike. Na slikama se vidi da Gorzdanino Srce, izgleda ogromno u usporedbi s Gordanaa-om, mojim prvim chembusterom koji i dalje veselo sije POR gdje god stigne. Očigledno da je misao i intencija kreatora napredovala kroz sve ove godine, što je u skladu s neprestanom ekspanzijom, ekspanzijom znanja, ekpanzijom vlastitog bića koju mi ljudi obožavamo.

Službena mjerenja od certificiranog radiosteziste pokazuju da je efektivna snaga topa do 9km, a da djeluje i do 11km. Iako osobno ne vjerujem puno u limitacije prostora i vremena, eto neka i ovaj podatak bude ovdje zapisan. Hvala suradnicima i sivm ko-operativnim komponentama/silama koje su mi omogućile da sudjeljujem u kreaciji ovako izvrstnog chembuster topa koji i danas negdje u Istri sije POR po nebu.

Tags: orgoniti, chembuster