This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Rječnik pojmova

Orgon - je sveprožimajuća i sveprisutna životna energija. To je kozmička energija koju se nekada nazivalo i prana, chi, eter. 40-tih godina prošloga stoljeća, znanstvenik Dr.Wilhelm Reich svojim je eksperimentima uspio dokazati postojanje te univerzalne energije oko nas.

 

Orgonit - mješavina 50% smole (organske materije bazirane na ugljiku) i 50% metalne piljevine (anorganske materije) s dodatkom kristala. Orgonit ima sposobnost prikupljanja i pretvaranja štetnog DOR-a u POR stoga se katkad naziva i orgonski generator ili konverter.

orgon_presjek.jpg

 

 

DOR - deadly orgone ili negativna energija. U svojoj prirodi entropijska ili centrifugalna sila koju karakterizira eksplozija, vručina, razaranje i konačno smrt. Može nastati kao posljedica radioaktivnog zračenja, elektro-smoga (wireless, mobitel) i ostalih negativnih utjecaja (podzemne vode, etc..)

 

POR - positive orgon ili pozitivna energija. Po svojoj prirodi kreativna, životo-dajna, implozijska sila.

 

TB - TowerBuster je najrašireniji oblik orgonita najčešće u obliku diska oko 100 grama težine pa naviše. Izrada je jeftina i brza, stoga je ovo možda najpopularnija vrsta orgonita. Naziv 'towerbuster' je dobio jer je originalna namjena ovakve vrste orgonita bilo neutraliziranje djelovanja mobitelskih odašiljača (tower). Prosječni radijus djelovanja je do 400m. Detaljan opis TB.

IMG_3776.jpg

 

 

HHG - Holy Hand Grenade je orgonit u obliku stožca ili piramide s bar jednom vertikalno postavljenom prirodnom špicom gorskog kristala. Nakon TowerBustera najčešća vrsta orgonita. Uobičajena masa ovakve vrste orgonita je od 300 grama pa naviše i ima efektivni domet emitiranja POR-a i preko jednog kilometra. Pomalo ratnički naziv "Sveta Ručna Granata" je dobio po Monty Pythonovom filmu Holy Grail. Detaljan opis HHG.

piramida7_gordanaa.jpg

 

 

BC - Broadcaster je ime za svaki orgonit oko kojega je namotana žica kroz koju prolazi struja. Broadcaster je naš najefikasniji alat protiv negativne energije, elektrosmoga i kemijskih oblaka s obzirom na omjer jačine dobivenog POR-a i cijene izrade. Dosta je jeftiniji za izradu od ChemBustera (CB), a jačina mu nije puno manja od standardnog CB-a. Jedina je mana što radi u aktivnom modu, odnosno zahtijeva da bude spojen na izvor električne struje (zapper, strujni potrošač, etc..). Detaljan opis BC.

keter1.jpg

 

 

CB - ChemBuster ili Orgonski CloudBuster (CB) je najjači i najskuplji orgonit. Koristi se isključivo van kuće, a služi za 'harmoniziranje' šire okolice uključivo i atmosferske prilike, tj. za tjeranje i razbijanje chemtrail oblaka. Domet ove sprave može biti ogroman, do 100km u radijusu. ChemBuster je dizajniran od strane Don Crofta i ne smije se miješati s originalnim Reichovim CloudBusterom. ChemBuster uvijek uvodi harmoniju u atmosferske prilike (tamo gdje je suša izaziva kišu i obrnuto, dok Reichov CB s nestručnim rukovanjem može poremetiti klimatske prilike). Detaljan opis CB.

IMG_4635.jpg

 

 

SP - Succor Punch nije orgonit, već veća kristalna špica oko koje je omotana Mobiusova zavojnica koja je spojena na zapper. Kreira polje bijelog šuma raspršenog elektromagnetskog polja koje uspješno ometa rad većine opreme za elektroničko pračenje i prisluškivanje i psi-mentalne interferencije. Više o Succor Punch (SP).

sp.jpg

 

 

PW - Power Wand je orgonit koji je u biti SP saliven u orgonitnu smjesu smole i metala unutar bakrene cijevi. Obično se koristi cijev duga 30cm s promjerom od 76mm, ali za mini verzije je moguće koristiti i manje cijevi. Obavezan pribor za sve giftere koji žele da giftani orgoniti ostanu tajni silama 'mraka'. Više o Power Wand (PW).

pw.jpg

 

 

Orgonitni botuni, dugmad ili ulošci se najčešće koriste ze zaštitu od zračenja mobitela ili kučnih prijenosnih telefona. Najčešće se lijepe na pozadinu mobitela.

Maleni orgonitni ulošci za mobitel (by me)

 

 

 

Osobni orgoniti su svi orgoniti koji osoba nosi najveći dio dana kao jedna vrsta osobne zaštite ili konstatnog liječenja i energetskog uravnotežavanja. Obično se nose oko vrata, kao privjesak, prsten, u džepu ili torbi.

Malecni orgoniti by Gruji

 

 

 

Bionizirani kvarcni pijesak (sand quartz) - je jeftini vrtni kvarz pijesak (30-ak kuna 20 kila) koji je bioniziran na način da se pijesak tri puta prokuha i tri puta smrzne u frizu. Detaljan opis.

biosand_IMG_4763.jpg

 

 

Mobius zavojnica - je žica namotana oko špice gorskog kristala koja se zajedno s kristalom stavlja u orgonit, a spaja se na zapper. Dosta često se koristi u HHG, BC i CB uređajima, a glavna je komponenta PW i SP orgonita. Elektromagnetsko polje usljed struje zappera pojačava djelovanje orgonita, programira kristal na određenu željenu frekvenciju te generira skalarne valove koji čak mogu poremetiti sustave elektroničkog nadzora ili bilo kakve psi interferencije u određenom radijusu oko kristala. Detaljan opis Mobiusa.

mobius1.jpg

 

 

SBB zavojnica - Saint Buster Button zavojnica se stavlja na dno orgonita ili oko samog kristala, a služi za usmjeravanje toka orgona čime se orgonski tok fokusira u željenom smjeru. Detaljan opis SBB.

sbbcoil.jpg

 

 

Giftanje - je poklanjanje orgonita okolišu, bacanje odnosno sakrivanje orgonita po okolišu radi harmoniziranja šire sredine u kojoj ljudi obitavaju te kako bi se poništili negativni efekti mobitelskih i ostalih emitera negativne energije. Više o giftanju.

kenya_orgonite.jpg

 

Royal Cubit - je stara egipatska mjera (Cubit) od 524mm (+/- 2mm) koja se često koristi za određivanje dužine žice koja se koristi za izradu zavojnica koje se stavljaju u orgonite. Žice tzv. "cubit" dužine će rezonirati tj. ponašati će se kao transformator specijalnim kozmičkim energijama koje će biti privučene u tu žicu.

 

Zapper - je jednostavna i jeftina naprava za ubijanje parazita u ljudskom tijelu s slabom strujom niskog napona i određenom frekvencijom (zapiranje). u principu to je običan generator frekvencija pravokutnog signala malih struja i napona. Više o zapperu.

 

Sylph - zračni elementali koji pomažu u pročišćavanju neba. Mogu se pojaviti nakon giftanja, odnosno bacanja orgonita u okoliš. Više o sylphovima na wikipediji. Slike sylphova u akcijama giftanja ovdje i ovdje.

 

Imena:

Wilhelm Reich - otac orgonske energije. Izumitelj ORAC akumulatora, Cloudbustera i procesa bionizacije (bionizirani kvarcni pijesak). Više o Wilhemu Reichu.

Franz Bardon je - 1956 god. u svojoj knjizi „Inicijacija u Hermetizam“, opisao kombinaciju metalne piljevine i aloa smole, uz pomoć koje je sakupljao i usmjeravao životnu silu.

Patrick Flanagan - tijekom 80-tih godina prošloga stoljeća opisuje sličnu smjesu provodnog i poluprovodnog materijala potopljenog u smolu, kao elementa u njegovim ionizatorima zraka.

Karl Welz - izraz orgonit je prvi upotrijebio za svoju mješavinu smole i metalne piljevine) koja ima sposobnost prikupljanja i pretvaranja štetnog DOR-a u POR (web: orgone.net)

Don i Carol Croft - smjesi smole i metalne piljevine dodaju kristale koji imaju svojstva upijanja i odašiljanja energije te pojačavaju efekt orgonita (web: ethericwarriors.com)

 

Linkovi:

 

Dokumenti:

 

Video i slike:

Print