This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

04.01.2016 - Naj, naj hexa orgonitna haubica

Početkom 2016-te, ja i moj kolega Ljubo smo odlučili napraviti još jedan chembuster za siromašne, orgonitni uređaj teške klase, u narodu znan kao 'orgonitna haubica'. Ovaj put smo na raspolaganju imali pravu bakrenu cijev, respektabilne dužine. Na dno cijevi smo selotejpom ućvrstili malo bolju kristalnu špicu. Volumen starog dobrog hexa limenog kalupa iz naših prethodnih poduhvata smo ovaj put odlučili napuniti s svime što smo imali, a to su:

  • stari karamelni orgoniti, koji su nepostojani i počeli su se topiti
  • stare orgonitne palice koje sam koristio umjesto običnih palica za zapiranje
  • obični orgoniti preostali od akcija giftanja i jedna specijalna bijela piramida
  • školjke koje svojim sveto-geometrijskim oblikom dodatno 'zavijaju' orgonitno polje i prave male vortexe energije u orgonitnoj bazi
  • domaći žuti kalcit s Čiova (ti grumeni su meni nekako naj, naj, najlipši)
  • kvarcni pijesak kupljen u Bauhausa, vrlo jeftin, iako energetski slab, uklapa se u sliku da idemo u nano-razinu, odnosno da imamo bazu topa od što sitnijeg materijala, praha metala i praha kristala uz krupne sastojke kao dodatke
  • metalni prah od gize, sitnog željeza. Ovaj prah se može dodatno filtrirati s specijalnim cjediljkama do skoro nano-prašinaste razine.
  • od dodatnih kristala tu su bili hematiti i šungiti. Smola je dobri stari plavi poliester.
  • uvijek volim u orgonite dodati nešto biološki/organski/živo, tako sam i ovaj put dodao ostatke listova kadulje, kamilice i ostalih biljkica koje volim

Cijev smo učvrstili nekom trakom za konstrukciju Ljubine garaže, te smo krenuli u koordiniranu akciju lijevanja hexa orgonitne haubice. Ljubo kao glavni miješač smole, ja kao organizator i nalivač smole i ostalih dijelova u bazu topa. Kako smo ovo radili u zimskom periodu, te kako je Ljubo uvijek direktno u smolu prije nalijevanja dodao prah gize, onda se  vrijeme stvrdnjavanja poliesterske smole može produžiti i do par sati, a čak i do 24hr. Upravo radi korištenja ove tehnike i direktnog dodavanja metalnog praha i praha kristala u smjesu smole prilikom miješanja (prvo se miješa čista smola s aktivatorom, zatim se miješa s metalom i kristalom, te se nakon toga kao gusta crna tekučina ulijeva u bazu haubice) koristili smo malo veći omjer aktivatora, odnosno težili smo da bude oko 3-3.5%. Inače je dovoljno 1.5-2% u normalnim uvjetima. Iskusni Ljubo je samo uz korištenje prazne injekcije/šprice ubrizgavao pravu količinu aktivatora. Rezultat je ispao fanatastičan. Baza haubice se stvrdla kako treba, nije bila 'gnjecava' ili ljepljiva niti je napukla usljed velike topline.

Rezultat je jedna od najtežih, najjačih, najlipših i sve nešto naj, naj, haubica koje smo napravili. U usporedbi s mojim prvim chembusterom djuluje čak energetski jače iako ima samo jednu cijev. Razlog ovome je orgonitna baza haubice koja je napravljena od nano-praha metala i kristala uz dodatak krupnih dijelova. Ovakva baza ima veliku mogućnost prerade štetnih zračenja, naročito štetnog EM zračenja od strujnih vodova, zračenja satelita, mobitela, WiFi rutera i svega ostalog što zagađuje eter, a naročito je pogodna za 'hvatanje' i preradu visokih frekvencija, radi svog sitnog kompozitnog materijala.

Da podsjetim, visoke frekvencije rabi svako mikrovalno zračenje, odnosno 90% današnjeg EM zagađenja od 'digitalne komunikacijske tehnologije' (mobiteli, ruteri), koje u biti nije ništa drugo nego zračenje kojim se kontrolira um, svijest, ponašanje i zdravlje svih ljudi koji žive u takvoj elektromagnetskoj juhi. Bar je takva intencija kontrolora sistema koji su instalirali sve te tornjeve smrti na naše zgrade, a nas učinili ovisnim o mobitelima i ostalim 'tech-gadgetima' koje emitiraju i koriste te frekvencije.

I dan danas (pišem ovo ljeta zemaljskog 2019.g.), naj-hexa haubica u suradnji s jednom specijalnom malom crnom maslinom čuva okoliš i ljude od svega štetnog što leti eterom u blizini.

 

Tags: orgoniti, chembuster