This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Svi moji zapperi

mt_ignoreSvi moji zapperi su moje originalne i neobične kreacije koje sam napravio u želji da usavršim postojeći dizajn zappera, usavršim sebe i svoje znanje na polju elektronike, da spojim svijet orgonita i zappera, te da primjenim neka saznanja iz polja radiantne ili slobodne (besplatne i čiste) energije iz vakuma. Sve svoje zappere izrađujem vlastoručno, stoga svi oni sadrže i moju intenciju i misao da je čovjek stvoren da bude zdrav i slobodan.

Vjerujem isto tako da je svako znanje nesavršeno odnosno nekompletno i stoga ga je mudro dijeliti i ustupati kako bi se kroz interakciju, suradnju i ko-kreaciju s drugim ljudima došlo do novih spoznaja, rješenja, izuma. Stoga su sve moje kreacije dostupne svima da ih samostalno repliciraju, unaprijeđuju, izrađuju ili da informacije koriste za neke svoje projekte. Uživam dijeliti znanje, pa i sve što imam. Evo uputa kako izraditi svoj zapper.

Razvijam i izrađujem svoje zappere od 2012.g. te ih konstantno usavršavam i unaprijeđujem. Čak i dok pišem ovaj tekst, već imam neke lude ideje kako unaprijediti i usavršiti svoje postojeće zappere. Ekspanzija misli i tok energije su beskonačani. Stoga je i ovaj tekst o mojim zapperima privremen, možda će već sutra biti izmjenjen. Zahvalan sam svima koji su zajedno s menom sudjelovali (te oni koji sudjeluju i onima koji će sudjelovati) u tom veličanstvenom kreativnom procesu koristivši moje zappere.

Za sve one koji žele da im kreiram zapper, te za sve koje imaju bilo kakve upite u vezi zappera, slobodno mi se obratite na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Svi moji zapperi:

Stare verzija zapera:

Ostalo:

 

uZapper C1 Orgonite Warrior

mt_ignoreuZapper C1 Orgonite Warrior je zapper namijenjen za pokretanje i uzbudu zavojnica orgonita i za zapiranje. Lagan, mali i praktičan uređaj. Sadrži jednu frekvenciju (7.83 ili 15Hz). Ne sadrži orgonitni blok. Ima dva posebna izlaza, jedan za zapiranje i jedan za pokretanje orgonita. Ovo omogućava istovremeno zapiranje i uzbudu orgonita. Zapiranje je moguće s metalnim palicama i s samoljepivim elektrodama. Svoj nadimak 'Orgonite Warrior' je dobio radi svoje pouzdanosti koja mu omogućava da radi konstantno 24 sata na dan, svaki dan bez ikakvih problema i kvarova. Dokazan na terenu. Dobar prijatelj i pratitelj svakog orgonitaša. Skoro svi moji orgonitni uređaji su pokretani s ovim zapperom.

Više o uZapperu C1 Orgonite Warrior

 

Orgonski uZapper 108

mt_ignoreuZapper 108 je orgonski zapper koji ima 208 frekvencija raspoređenih u 89 lista/simptoma koje pokriva. Ima 1.3'' OLED ekran najnovije tehnologije koji ima odličnu vidljivost uz malu potrošnju struje. Radi s punjivom baterijom koja daje autonomiju od preko 15hr. Dualni izlaz omogućava istovremeno zapiranje na 4 točke na tijelu (npr. palice i nožne pločice) te pogon vanjskog orgonita (piramide).

Sadrži mali orgonitni blok koji emitira skladnu, harmoničnu i iscjeljujuću orgonsku energiju u prostor istovremeno dok se vrši zapiranje. Stvoren je kao plod višegodišnjeg iskustva i rezultat je konstantnog unaprijeđivanja dizajna zappera. Posebna briga je posvećena kvaliteti signala koji zapper generira. Signal je generiran od strane mikrokontrolera što osigurava stabilno i precizno generiranje frekvencija čak i uvjetima opterećenja kad se vrši zapiranje. Signal ima pozitivan offset i radiantnu karakteristiku što jamči kvalitetno zapiranje. Izgrađen je kao spoj dizajna zappera Hulde Clark, Dona Crofta i moje osobne originalne zamisli.

Više o orgonskom uZapperu 108

 

 

uZapper OLE

mt_ignoreuZapper OLE je zapper namijenjen za zapiranje i za pokretanje zavojnica orgonita. Korisnik sam može unijeti proizvoljnu frekvenciju u rasponu od 0.01Hz (stotinka Hz) do maksimalno 4Mhz. uZapper OLE koristi vrhunsku tehnologiju generiranja signala odnosno DDS modul koji može generirati signal iznimne preciznosti i stabilnosti (više o DDS generatorima frekvencija). Zapper ima 224 memorijske lokacije, odnosno može pohraniti 224 frekvencije koje korisnik može proizvoljno namjestiti. Podržava 28 sweep modova, odnosno skupova frekvencija, koje korisnik sam može definirati. Sve informacije su vidljive na malom 1.3'' OLED zaslonu.

Više o uZapperu OLE

 

 

Usporedba zappera

Karakteristika uZapper C1 uZapper 108 uZapper OLE
Mikrokontroler   ATMEGA328@16Mhz ATMEGA328@20Mhz
Generator signala IC 555 ATMEGA328@16Mhz DDS modul AD9850/51
Ekran   OLED 120x64 SH1106 OLED 120x64 SH1106
Orgonitni blok   DA  
Mobius zavojnica   DA DA
Frekvencijski raspon 1Hz – 200Khzz 0.1Hz – 1Mhz 0.01Hz - 4Mhz
Rezolucija promjene frekvencije     0.01Hz
Maksimalni napon signala do ulaznog napona: 9V-12V-15V do ulaznog napona: 9V-12V-15V 10V
Pozitivni offset signala   DA DA
Radiantni signal DA, samo kod pokretanja orgonita DA DA
Mogućnost unosa proizvoljne frekvencije     DA
Memorija / max. broj frekvencija 1 208 frekvencija u 89 lista 224
Mogućnost automatskog mijenjanja frekvencija (sweep)   DA, 89 lista (sweep modova) DA, podržava 28 različitih sweep modova koje korisnik sam može definirati
Raspon intervala kod automatskog mijenjanja frrekvencija   1-60min, CST - konstantno jedna frekvencija, 3x7min - Hulda Clark mode 1-30min
Dvostruki izlaz: za zapiranje (low power) i za pokretanje orgonita (hi power) DA DA DA
Napajanje 9V, 12V, 15V preko AC/DC adaptera, 9V baterije ili 12V auto kabla 9V, 12V, 15V preko AC/DC adaptera, 9V baterije ili 12V auto kabla 9V, 12V, 15V preko AC/DC adaptera, 9V baterije ili 12V auto kabla
Baterija 9V nepunjiva 9V punjiva baterija 250mAh NimH 9V nepunjiva (opcija je punjiva 650mAh baterija)
Trajanje baterije (zapiranje) 15hr Preko 15hr Nepunjiva 9V: 2hr. Punjiva 650mAh: 8hr
Indikator istrošenosti baterije   DA DA
Zaštita od kratkog spoja DA DA DA
Zaštita od reverznog polariteta ulaznog napona DA DA  
Driver za izlazni signal   UCC27324 UCC27424
Izlazni krug jake struje za pogon zavojnica orgonita DA DA DA
Izlazni power FET IRF740   IRF740
Izlazni ograničivač jake struje 47Ohm/5W   68Ohm/5W
Maksimalna izlazna struja kroz krug jake struje 255mA@12V   180mA@12V
Potrošnja struje (idle mode) 12mA@12V 2.5mA@12V 40mA@12V, power save (screen-off) 30mA@12V
Potrošnja struje (zapping mode) 15mA@12V 18mA@12V 70mA@12V
Potrošnja struje (orgonite mode) max. 270mA@12V   max. 200mA@12V na 4Mhz
Potrošnja struje (orgonite mode + otporni kabel) 15mA@12V   70mA@12V

Tags: orgoniti, zapper, zdravlje, kreacija, uZapper

Print