This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dodatna oprema za zapper

Sadržaj:

 

Pločice za noge

Pločice za noge od poliranog inoxa (nerđajućeg čelika) omogućuju kvalitetnije zapiranje jer signal prolazi kroz čitavo tijelo, ne samo kroz ruke ili dio tijela. Pločice za noge se mogu koristiti istovremeno s palicama za ruke ili samostalno. Kad se koriste samostalno, onda se spajaju s istim kabelom s kojim se spajaju palice, na taj način su ruke slobodne. Ovaj pristup je praktičan kod npr. rada za računalom, naročito s obzirom na činjenicu da računalo emitira štetno zračenje, a zapiranje s nožnim pločicama neutralizira te štetne efekte. Pločice za noge ne treba vlažiti, već samo biti bosonog na njima.

Pločice su od poliranog inoxa (nerđajućeg čelika), dimenzija 12x30cm.

Vrijednost: 150 Cb

 

mt_ignore

Inox pločice za noge

 

mt_ignore

Način spajanja kabela za nožne pločice: kabel se kači na male 'uši' na pločicama.

 

Samoljepive elektrode

Samoljepive silikonske elektrode omogućuju 'lokalizirano' zapiranje odnosno tamo gdje je potrebno jer se mogu pričvrstiti bilo gdje na tijelu (osim glave i vrata). Elektrode omogućavaju tzv. 'hands-free' mode, odnosno mobilni mod u kojem korisnik zappera može namjestiti elektrode bilo gdje na tijelu, uključiti i staviti zapper u džep, te raditi druge poslove.

Kabel na koji se spajaju samoljepive elektrode na zapper se spaja na isti način kao i kabel za palice. Komplet se sastoji od kabela (1m dužine) i dvije elektrode (4x4cm). Ukoliko osjetite trnce, zatezanje mišića/nerva ili peckanje, odmah prekinite zapiranje i premjestite elektrode na veću udaljenost jednu od druge ili elektrode postavite na predio tijela gdje je koža deblja.

Ove elektrode imaju ograničen vijek trajanja, do mjesec ili dva dana. Nakon tog perioda gube ljepljivost.

Održavanje elektroda: nakon uporabe zaštititi folijom. Možete ih čistiti četkicom za zube: dodajte kap vode i četkajte lagano, ali ne grebite po njima, prođite nekoliko puta u jednom smjeru. Elektrode možete držati u hladnjaku (ne u zamrzivaču), bar 24 sata, čime se njihov vijek trajanja produžava.

Vrijednost (par elektroda i kabel): 90 Cb

Par rezervnih elektroda: 30 Cb

mt_ignore

Samoljepive elektrode i pripadajući kabel

 

mt_ignore

Samoljepive elektrode spojene na zapper

 

Inox palice za ruke

Za razliku od bakra koji oksidira i ostavlja neugodan miris na koži ove palice su nerđajuće, stoga su neutralne za kožu.

Vrijednost: 50 Cb

mt_ignore

Polirane inox palice

 

Orgonitna piramida

Orgonitna piramida s ugrađenom Mobius zavojnicom se spaja na zapper te na taj način pojačava djelovanje informacijskog polja frekvencije, odnosno emanira u prostor iscjeljujuću vibraciju frekvencije koju zapper generira te tako pojačava potencijal za iscjeljivanje. Može se koristiti istovremeno dok se zapira, ali se može ostaviti i da samostalno radi 24 sata na dan i tako neprestano harmonizira okolinu.

Orgonitna piramide je izrađena od epoksida, uglavnom od mesinga, kristalnom špicom, šungitom, kalcitom, turmalinom i s dodatkom ostalih kristala (ametist, karneol, itd). U piramidu uvijek dodajem malo bio-informacijskog polja u obliku praha ljekovite biljke (kamilice). Te komadić čistog srebra, kako bi se pojačala srebrna vibracija koja je antimikrobna i antiparazitna. Piramida još u sebi ima i SBB zavojnicu koja dodatno usmjerava vortex orgonske energije u prostor. Dimenzije: baza oko 9cm, visina oko 6cm.

Vrijednost piramide (s kabelom za spajanje na zapper):  290 Cb

mt_ignore

Orgonitna piramida

mt_ignore

SBB zavojnica na dnu piramide usmjerava energiju

 

Auto kabel 12V

Kabel služi za pokretanje zappera preko 12V auto utičnice. Omogućava punjenje zappera, zapiranje ili pogon orgonita za vrijeme vožnje auta ili preko solarnog off- grid sustava koji ima 12V auto utičnice.

Vrijednost: 70 Cb

mt_ignore

12V kabel za pokretanje zappera tijekom vožnje auta

 

Otporni kabel

Otporni kabel koji s ugrađenim otpornikom dodatno smanjuje potrošnju struje i produžava tijek trajanja baterija kad se napaja orgonit u mobilnom modu, odnosno kad zapper radi na bateriju. Isto tako se može koristiti za pogon orgonitnih uređaja s starijim modelom zappera koji nemaju dualni izlaz (jedan za zapiranje, drugi za pogon orgonita)

Vrijednost: 40 Cb

mt_ignore

Otporni kabel

 

Rezervni kabel

Dodatni kabel za spajanje palica ili orgonita na zapper.

Vrijednost: 40 Cb

mt_ignore

Rezervni kabel

 

Naknadno reprogramiranje zappera

Naknadno reprogramiranje ugrađenih frekvencija, odnosno mijenjanje, brisanje ili dodavanje novih lista/simptoma.

Vrijednost: 70 Cb

 

 

Tags: zapper