This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Orgonski uZapper 108

mt_ignoreuZapper 108 je orgonski zapper koji ima 208 frekvencija raspoređenih u 89 lista/simptoma koje pokriva. Ima 1.3'' OLED ekran najnovije tehnologije koji ima odličnu vidljivost uz malu potrošnju struje. Radi s punjivom baterijom koja daje autonomiju od preko 15hr. Dualni izlaz omogućava istovremeno zapiranje na 4 točke na tijelu (npr. palice i nožne pločice) te pogon vanjskog orgonita (piramide).

Jednostavan je za rukovanje: korisnik jednostavno tipkama gore/dole bira listu, na ekranu piše ime liste (npr. Acne ili Diabetes 2 ili Paraziti ili nešto treće) i pritisne START, te se zapira ili s palicama ili s samoljepivim elektrodama ili s nožnim pločicama.

Zapper samostalno izvršava listu frekvencija, odnosno sam mijenja frekvencije svakih 5 minuta ili koliko se već specificira. Ovaj način je puno efikasniji nego da se koristi samo jedna frekvencija za pojedini simptom. Popis frekvencija/simptoma se može vidjeti u uputama ili u nastavku teksta. Svaka frekvencija se može izvršavati u danom periodu od 1 minute do 60 minuta (po 'defaultu' je 5min), može se konstantno forsirati jedna frekvencija (CST - constant mode) ili se može izvršavati takozvani Hulda Clark mode 3x7 u kojem zapper 7 minuta izvršava frekvencije, zatim pauzira 20minuta i tako 3 puta

Sleep mode omogućava automatski prestanak rada zapera (idle mode) nakon nekog vremenskog perioda.

Unutar sebe sadrži mali orgonitni blok koji emitira skladnu, harmoničnu i iscjeljujuću orgonsku energiju u prostor istovremeno dok se vrši zapiranje. Stvoren je kao plod višegodišnjeg iskustva i rezultat je konstantnog unaprijeđivanja dizajna zappera. Posebna briga je posvećena kvaliteti signala koji zapper generira. Signal je generiran od strane mikrokontrolera što osigurava stabilno i precizno generiranje frekvencija čak i uvjetima opterećenja kad se vrši zapiranje. Signal ima pozitivan offset i radiantnu karakteristiku što jamči kvalitetno zapiranje. Izgrađen je kao spoj dizajna zapera Hulde Clark, Dona Crofta i moje osobne originalne zamisli.

Orgonitni blok unutar zapera je napravljen isključivo od mesinga i epoksidne smole. Unutar orgonitnog bloka nalazi se kristalna špica (gorski kristal) s malom Mobius zavojnicom. Orgonitni blok još može sadržavati kalcitni prah, komadiće gorskog kristala i prah kamilice. Signal koji se koristi za zapiranje ide kroz orgonitni blok, odnosno kroz Mobius zavojnicu. Više o izradi orgonskog zappera.

Vrijednost: 660 Cb

Standardna oprema: uZapper 108 s 9V punjivom baterijom (250mAh NiMh), AC/DC adapter/punjač, bakrene palice, kabel za spajanje palica, upute

Lista uprogramiranih frekvencija: popis frekvencija i lista/simptoma

Dodatne opcije: popis dodatne opreme

Upute: Download Uputa za orgonski uZapper 108

Narudžba i upiti: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Korak do savršenstva: zapper ima doživotnu garanciju osim na potrošne dijelove (kabeli, elektrode, baterija). Sve moje kreacije su napravljene da traju doživotno jer ih prvenstveno kreiram za svoj gušt. Kako uvijek postoji mala mogućnost da se dogodi neki kvar, tu sam da to riješimo i da u tom procesu zajedno poboljšamo i usavršimo dizajn da se isto opet ne dogodi.

Samostalna izrada: sve moje kreacije su dostupne svima da ih samostalno repliciraju, unaprijeđuju, izrađuju ili da informacije koriste za neke svoje projekte. Uživam dijeliti znanje, pa i sve što imam. Za sve upite, slobodno mi se obratite. Evo uputa kako izraditi svoj zapper.

  

mt_ignore

Orgonitni blok u izradi

 

mt_ignore

Dva uZapper-a 108 u nastajanju: moćna elektronika potpomognuta orgonitnim blokom koji djeluje u sferi eteričnog, odnosno širi dobre i životodajne vibre

 

Tehničke karakteristike:

Karakteristika Opis
Mikrokontroler ATMEGA328@16Mhz
Generator signala ATMEGA328@16Mhz
Ekran OLED 120x64 SH1106
Orgonitni blok  DA
Mobius zavojnica DA
Frekvencijski raspon 0.1Hz – 1Mhz
Rezolucija promjene frekvencije 0.1Hz
Maksimalni napon signala 12V
Pozitivni offset signala DA
Radiantni signal DA
Mogućnost unosa proizvoljne frekvencije NE
Broj frekvencija 208 frekvencija u 89 lista
Mogućnost automatskog mijenjanja frekvencija (sweep) DA, 89 lista (sweep modova)
Dvostruki izlaz: za zapiranje (low power) i za pokretanje orgonita (hi power) DA
Napajanje 9V, 12V, 15V preko AC/DC adaptera, 9V baterije ili 12V auto kabla
Baterija 9V (punjiva baterija, 250mAh NiMh)
Trajanje baterije (zapiranje) 15hr
Indikator istrošenosti baterije DA
Zaštita od kratkog spoja DA
Zaštita od reverznog polariteta ulaznog napona DA
Driver za izlazni signal UCC27324
Izlazni krug jake struje za pogon zavojnica orgonita DA
Potrošnja struje (idlemode) 2.5mA@12V
Potrošnja struje (zapping mode) 18mA@12V

 

 

Izgled signala:

mt_ignore

Signal uZappera 108 s osciloskopa

 

mt_ignore

Radiantni signal uZappera. Naponski skok ide do 17V s naponom napajanja od 12V

 

mt_ignore

Pozitivni offset signala uZappera A63: napon signala se ne spušta na 0V već na malu vrijednost iznad nule.

 

Tags: orgoniti, zapper, paraziti, Hulda, Croft, zdravlje, radiantni