This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tri zvijezdice

Prva zvijezda: grčki i ciparski studenti u zajedničkom Zorbinom plesu, zajedno protiv mraka, UN-a, granica, NWO-a.

 

 

Druga zvijezda: primoštenski gradonačelnik Petrina  preimenovao Ulicu dr. Franje Tuđmana. Svaki potez kontra jednoumlja, zatucanosti i masovne hipnoze je hvalevrijedan. Čovjek koji je rasprodao i uništio Hrvatsku, čijih 200 familija i dan danas uspješno pelješi jednu po jednu nekad uspješnu tvrtku, te koji je zajedno s svojim prijateljem Miloševićem uspješno odigrao svoju subverzivnu ulogu u insceniranom sukobu koji se danas naziva ponosnim imenom kao što je Domovinski rat, a u kojem je besmisleno stradalo na tisuće nevinih ljudi, te čija je žena zahvaljujući Ankici Lepej zatečena s milijunima na osobnom računu zarađenih na račun pljačke Hrvatske svakako ne zaslužuje da se naziva otac domovine, povijesna ličnost i da se po njemu imenuju ulice, trgovi i rade spomenici.

Petrina je inače 2006.g. išao u bitku s HRT, HT i VipNet-om koji su nelegalno podigli svoje smrtonosne mikrovalne odašiljače iznad Primoštena. Sukob je završen prekidom napajanja odašiljača i mobitelskih baznih stanica. Kapa dole zbog toga. Pitam se kad će i 'obični' ljudi shvatiti da su bazne stanice smrtonosne instalacije ili tornjevi smrti i početi ih sami rušiti ili bar uklanjati s vlastitih zgrada. Više o elektrosmogu.

 

Treća zvijezda: Urugvaj legalizirao konoplju. Urugvaj je možda jedina država na svijetu koja je legalizirala slobodno korištenje konoplje. Mračni fašistički režim koji trenutno vlada svijetom putem korporacija, medicinske mafije, UN-a, EU-a, WHO-a,  NATO-a i ostalih mračnih kohorti nikako ne želi da čovjek pri ruci ima najljekovitiju biljku na svijetu, stoga se maksimalno trudi da oteža pristup istoj. Iako je apsurdno da komad besmislene pisane riječi koju su neki praznoglavi prdonje proglasili zakonom, uopće može zabraniti nekoj biljci da raste i čovjeku da je koristi.

Više o konoplji u priči o Ricku Simpsonu na Rubu Znanosti.