This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dobra vijest za loša vremena

Nakon skoro dvije godina upijanja informacija nakon vlastitog buđenja vrlo je teško sublimirati svo stečeno znanje u jedan tekst, video ili bilo koju jasnu poruku koju bi htio prenijeti Vama, svjetlosno bračo i setre koje smo se našli u ovom času na ovoj predivnoj planeti s jednim jedinim ciljem: da je oslobodimo sila tame, da duhovno napredujemo do čiste svjetlosti i da našu planetu učinimo najsjajnijom planetom u Univerzumu.

Moje srce se širi kad susretnem ljude koje isto razmišljaju kao i ja i koji imaju sposobnost da ukratko sintentiziraju stanje u kojem se ljudsko društvo nalazi i ono što nam je raditi. Stoga toplo preporučam jubito film "Dobra vijest za loša vremena" od brata jpksiso. Ovdje se pojavljuje galerija likova čije radove isto preporučam svakome da ih prouči na svom putu stjecanja znanja: David Icke, Alex Jones, Dan Horrowitz, George Carlin, Bill Hicks.

Interesantno je kako čovjek mora učiti od životinja i biljaka kako biti slobodan i kako živjeti. U ovom malom filmu volio bih da obratite pažnju na scenu kad ovca tjera svoga čuvara - pasa ovčara (5.30 min). Pitam se kada će čovjek zaboraviti na nametnuti osječaj straha i početi ganjati svoje pase čuvare. Nadam se da će to biti uskoro, dapače uvjeren sam u to.