This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ChemTrail Photos - Day 62 - 15.05.2011 - Kako je počela kiša u mom gradu

Lokacija: Split/Hrvatska
Oprema: Cannon PowerShot SX120 IS
Datum: Nedjelja/15.05.2011.
Vrijeme: teški kemijski oblaci
Radarski sustav: AirNav RadarBox
Slike: http://www.mandrilo.com/images/istina/chem_blog/20110515

 

Slike su uslikane od ranog jutra 6.30h, pa sve do 16.00h. Avioni su prašili od ranog jutra pa sve do večeri. Oko 23 sata uvečer je počela kiša koja je trajala cijeli iduči dan.

Svi koji intezivnije prate chemtrail problematiku uočiti će intezivno zaprašivanje prije kiše ili promjene vremena. Skeptici bi ovo uzeli kao dokaz da promjene vremenskih uvjeta utječe na dužinu i perzistenciju avionskih tragova. Mi 's druge strane žice' bi ovo uzeli kao argument da snage mraka namjerno zaprašuju kako bi izazvali promjenu vremena: ili izazvali kišu ili spriječili normalne padaline uzrokujuči sušu na duži vremenski period. Večina chemtrail istraživača tvrdi da chemtrail sastav ima higroskopsku prirodu, odnosno da upija vlagu i izaziva sušu.

Ali kao što sam i pretpostavljao u svojim ranijim postovima, uvijek kad nešto stisneš, nešto izađe na drugom kraju: neprestani teror koji vrše nad nama konstatnim zaprašivanjem je na opću žalost vlastodržaca uzrokovao nagli porast svijesti o chemtrail problemu, ali i općenito. Dokaz ovoj mojoj optimističnoj tvrdnji je ogroman porast novih članova (probuđenih) na ova dva najbolja foruma na Balkanu:

http://www.alternativa-forum.com/

http://www.galaksija.info/forum/

Idemo moja svjetlosna braćo i sestre, pomognimo sami sebi, pomognimo našoj majci Zemlji i ocu Nebu. Svaki dan odvojite sve više i više vremena između svojih svakodnevnih obaveza (robovskih dužnosti) da pratite teme na ovim forumima. Upijajte znanje koje oslobađa. Upoznajte svijet bez granica vođen samo čistim ljudskim duhom.

Za one 'od akcije' svakako preporučam da se bace na izradu orgonita. Napokon u arsenalu imamo to močno 'oružje' svjetla kojim možemo pobijediti sile tame. Stoga svima frustiranima svijetom oko sebe, konkretno chemtrailovima, mobitelskim tornjevima i ostalim gadarijama preporučam svakako izradu ili nabavku cloud-bustera (CB), broadcastera (BC), tower bustera (TB) i holy hand grenade (HHG). Za one lijenjivce preporučam kupovinu gotovih orgonita.

 

gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1