This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ChemTrail Photos - Day 52 - 19.12.2010 - Predbožićno sprejanje

Lokacija: Split/Hrvatska
Oprema: Cannon PowerShot SX120 IS
Datum: Nedjelja/19.11.2010.
Vrijeme: sunčano s malo naoblake
Radarski sustav: AirNav RadarBox
Slike: http://www.mandrilo.com/images/istina/chem_blog/20101219

Nakon monsunskih kiša i poplava krajem 11. mjeseca i početkom 12. kad je temperatura skoro težila k 20 stupnjeva, došla je bura i hladnoća i pad temperature na 0C. Mi u Dalmaciji smo navikli na buru, ali na ovako niske temperature nismo, tako da je bilo malo problematično, ali kad bih birao, radije bi buru i sunce, nego jugo i kišu. Inače, sad je sasvim jasno da su pomračeni umovi uništenjem Golfske struje i djelovanjem H.A.R.P. uređaja totalno poremetili klimu. Jasno je da ovi poremećaji vremena nemaju veze s nikakvim globalnim zatopljenjem. Mislim da nas čekaju još ljuće i oštrije hladnoće, ali opet to je samo moje skromno mišljenje.

Osvanula je lijepa nedjelja, malo je zatoplilo, snijeg se zabijelio na Mosoru, pravi fini zimski ugođaj, ali avaj, evo i ubojice čovječanstva na nebu. Cijeli dan su sipali svoj otrovni teret po nama. Nisam imao volje, a ni vremena detaljno uslikati svaki prelet, nego sam tu i tamo tijekom cijelog dana s mojim 'wideangle' aparatom probao uslikati najzanimljivije momente. Žalosno je kako postoje ljudi, koji smatraju da su ovakvi gusti tragovi aviona normalni, ali mislim da nas je sve više 'svjesnih'.

 

01. ChemicalSky

Po mojoj skromnoj i kranje odokativnoj procjeni za vrijeme trajanja dnevne svjetlosti, mislim da je prošlo najmanje pedesetak, ako ne i više  preleta iznad Splita, a uopće se i ne usuđujem procjenjivati koliko ih prolazi noću. Ali i njima će jednog dana doći račun na naplatu. Ne možeš konstatno nešto pritiskati, stiskati, daviti i ne očekivati da ti nešto doleti u glavu. Jednostavni zakon akcije i reakcije.

gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1    

 

 

01. Razno

Dosta snijega na Mosoru, čudi me kako nije saznježilo i u Splitu da izazove malo kaosa na cestama. Vlaji igraju na balote, 'oguglali' su oni na hladnoću, ovo za njih nije problem, a i piva potpomaže.

gallery2 gallery2