This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Godina dana je prošla

Okrenuli smo se još jedan put oko Sunca

Cacnon_PrasinarUAkciji2.jpg Prošle godine oko 01.10.2009.g. pokrenuo sam ovaj web site. Nakon malo više od godinu dana skupio sam točno 1564243 hitova/posjeta, ova brojka je respektabilna za osobne stranice s relativno ograničenim sadržajem koji se rijetko obnavlja, te mi daje nadu da baš nisam uzalud potrošio vrijeme na piskaranje. Pošto odavno nisam sjeo za računalo, zaželio sam se malo trkeljati, bulazniti, pričati o zavjerama, Silama Zla i Tame, ali i o tome kako ih prevariti, kako im pobjeći ispod radara, kako im napraviti mali 'dišpet', ali ne u smislu nanošenja neke štete bilo kome već izvlačenja maksimalne koristi za sebe, ali i za sve ('pro' umjesto 'anti'). Mislim da sam jednako lud, ako ne i luđi nego prije godinu dana, ali isto tako mislim da sam sazrio na nekom nivou i shvatio da je glupo raspravljati o borbi i buntu protiv nekih tirana i oligarha, glupo je očajavati nad zaglupljenošću kako vlastitom tako i tuđom, glupo je sijati neke parole o širenju ljubavi, mira i nenasilja. Prava stvar je promijeniti svoj život i početi živjeti u skladu s onim načelima za koje mislimo da su ispravni, opet ću citirati 'veliku dušu' koja je koračala našom Zemljom, Mahatmu Gandhija: živi svoj život onako kako bi htio da cijeli svijet živi!

 

Zašto ovo radim?

Prve osobne stranice sam imao kao student tamo u 90-ima prošlog stoljeća. Nakon završetka studija uvijek sam održavao vlastite stranice s par svojih projekata na području računalnog softwera i hardwara, tako da mogu reći da sam oduvijek bio zastupljen na Internetu ili preciznije od 1991.g.. Moja bivša domena je bila alreadysoft.com, valjda kao parodija na Billa Gatesa koji nam je onda svima bio uzor (većini je nažalost još uzor). Tako da mandrilo.com predstavlja samo kontinuitet takve moje 'politike'. Iako je u posljednje vrijeme Internet preplavila gomila blogova i socijalnih mreža, odluka da se i ja re-aktiviram te počnem aktivnije donositi nekakav sadržaj na svoje web stranice nije bilo stremljenje ka osobnoj samopromociji ili zadovoljavanje nekakvih sadomazo prohtjeva tipa 'Big Brother - hajde da danas objavimo sve što sam danas radio' (bar ja tako mislim). Moja odluka da počnem aktivnije pisati je bio neobjašnjivi impuls za širenjem znanja, jednostavnio sam imao potrebu sintetizirati i sročiti pojedina saznanja i misli prvenstveno za sebe, pa onda možda eventualno i za druge u nadi da će još nekome pomoći. Dolazio do nekih saznanja koje sam imao potrebu javno objaviti jer sam smatrao da je važno da ljudi saznaju nešto i eventualno pomognu sebi i bližnjima. Prvenstveno mislim na alternativne metode liječenja zapperom, koloidnim srebrom i suncem. Kao što sam u jednom od prvih članaka opisao (Nevidljiva Ruka), mislim da me osobna nevolja skrenula u smjeru alternativne medicine, filozofije života drukčije od važećih standarda  i sličnih stvari koji su po prirodi anti mainstream.

Kao programer računalnog softwarea (ili ti ga računalne programske podrške za računalno očvrsje) odavno sam naučio da svaki proces stjecanja znanja ima nekoliko faza:

  1. nailazak na problem
  2. traženje rješenja
  3. pronalazak rješenja
  4. zaborav rješenja

Bezbroj puta sam morao ponovno 'kopati' i tražiti rješenje za iste probleme, pa sam naučio zlatno pravilo: da bi izbjegao zaborav, kad nađeš rješenje za nešto: ZAPIŠI GA, ma kako se glupo i jednostavno se činilo na prvi moment. Slijedom ovoga, kada sam  prije godinu dana počeo nailazati na bunar znanja (rješenja problema) na polju alternativne medicine i općenito znanosti i politike, učinio sam jedinu logičnu stvar koju sam automatizmom radio proteklih dvadesetak godina: zapisao sam sve što sam mogao i tako je nastao mandrilo.com.

Bez obzira na relativno dobar posjet stranicama nikad neću postaviti reklame i Google Ads na svoj site, jer mi Internet više stvarno diže živce s pustim banerima, flash aplikacijama i ostalim tričarijama koje iskaču iz svakog kuta, tako da žeim očuvati jedan svoj čisti kutak. Do vraga, pošto ništa ne mogu napisati ni pomisliti, a da mi misli ne odlutaju, onda ću napisati još jednu nevezanu (ili usko vezanu stvar) za tzv. oglase na web stranicama koji vas mame na testove inteligencije tipa pogađanje koliko trokuta vidite i pogađanje smjera u kojem se vrti balerina. Ovi oglasi me toliko iritiraju da odmah zatvaram web stranicu na koju ih vidim. Ovdje se ne radi ni o kakvoj eventualnoj novčanoj prevari, već o tome da nas žele testirati da vide koliko su nas uspili oglupiti. Naime, ne radi se o nikakvoj teoriji zavjere već jednostavno o znanstvenom procesu: subjekt se raznim bio-kemijskim agensima (hrana, voda, zrak) postepeno oglupljuje uz dodatak raznih zaglupljujućih TV, radio i Internet sadržaja i ostalim elektroničkim izvorima zabave (mobitel). Da bi se znala efikasnost tretmana potrebno je svako malo izvršiti testiranje subjekata. Ako razina inteligencije nije pala dovoljno, potrebno je pojačati dozu ili primjeniti sasvim nove tretmane, a ako je previše pala potrebno je smanjiti dozu jer nema smisla da radnik (čitaj rob) dođe u tvornicu na posao i zaboravi kako upaliti stroj. Znam da zvuči kao neki crni Orwelov humor, ali nažalost ovo se stvarno provodi u svijetu, a testni subjekti smo svi mi.

 

Buđenje Misaonog Kriminalca

Prvi tekst koji sam napisao je bio naslovljen 'Buđenje Misaonog Kriminalca' kao alegorija na Orwellov 1984 u kojem se prikazuje futurističko društvo u kojem je zabranjeno pa čak i zakonom kažnjivo misliti izvan propisanih normi. Zbog nekog razloga taj sam tekst kasnije izbrisao, ali naslov sublimira u par riječi cijelu svrhu, namjenu i cilj ovog sajta: da podignem svoje razmišljanje na viši stupanj, da ne priznajem nikakva ograničenja te da i tome otvoreno pišem te tako pokrenem buđenje bar još jednog potencijalnog misaonog kriminalca, a toplo se nadam i više od jednog.

Vrlo mi je zanimljiva ta moja preobrazba iz jednog normalnog i prosječnog čovjeka, građanina, radnika (bar sam za sebe tako mislio) u Misaonog Kriminalca koji danas smatra da je čitav život bio rob i da je živio kao slijepa ovca po tuđim pravilima. Danas kao skoro pa potpuno razvijeni Misaoni Kriminalac mislim da je velika većina ljudske povijesti, znanosti, medicine i politike jedna velika laž i mislim da pomalo nazirem obrise stvarne ljudske prirode i općenito istine o svemu. Osim što sam postao Misaoni Kriminalac počeo sam neke stvari provoditi u djelo. Vrlo je lako pasivno gledati, gunđati i ljutiti se zbog svih nepravdi koje nas okružuju, ali malo je teže mijenjati navike i rutinu koju su nas učili od rođenja, ali jednom kad se pređe ta imaginarna barijera, te kad se neke ideje počnu provoditi i uvoditi u svoj vlastiti život, povratka više nema, samo je nebo granica.

Kad malo bolje analiziram i sažmem u par riječi: razlog zbog kojeg sam postao tzv. 'Misaoni Kriminalac' je taj da sam saznao da mogu više i da vrijedim puno više nego što su me učili i govorili mi cijeli život, te da 99% stresa dolazi od pridržavanja pravila koje su me učili cijeli život i nastojanjima da budem najbolji u pridržavanju tih istih pravila. Ništa više.

 

Blasfemične misli Misaonog Kriminalca

Dok ovo pišem, jugo zavija, drma roletama, cipa kiša, mrak se nadvio nad gradom, na radiju lagano svira muzika, pravi ugođaj za trkeljanje gluposti, pa evo da malo istresem dušu na papir odnosno na zaslon i podijelim par svojih kriminalnih misli prije nego što sve zaboravim:

Nama uvijek govore kako je današnja civilizacija vrhunac razvoja, a da su prije nas bili sve neki primitivci koji su non stop ratovali međusobno. Prave povijesne činjenice govore da je pračovjek bio biljojed i da nikada nisu nađeni znakovi velikih ratova, a što je po meni još važnije dokazali su da su naši preci samo petinu i manje vremena provodili skrbeći se za hranu, ostatak im je bio slobodan za raznorazne aktivnosti. Eh i ja bi onda htio biti takav primitivac!

Zamislite svijet bez zubara, zamislite da nikad u životu niste čuli i osjetili onu zubarsku bušilicu što je po meni jedna od najgorih stvari u ovoj. tzv. zapadnjačkoj medicini. Nedavno sam došao do saznanja da pripadnici afričkih plemena nikad u životu nisu čuli za karijes niti za zubnu pastu, nikad u životu nisu oprali zube, a imaju savršene zube. Zašto? Pa jednostavno nikad nisu jeli 'našu' zapadnjačku hranu punu otrova, šečera i ko zna čega još i što je najvažnije nikad nisu pili kravlje mlijeko. Pa čak i da zastranite na zapadnjački režim prehrane još uvijek možete izbjeći posjet zubaru ako redovno ispirete usta MMS-om kao što moja malenkost radi.

Postoje legende i mitovi da je čovjek nekada živio dosta duže. Kad kažem dosta 'duže' onda mislim u rasponu od par stotina godina pa do par tisuća godina. Ovo je meni apsolutno zamislivo i moguće jer svatko tko je i površno proučavao rad ljudskog tijela može jedino doći do zaključka da je to skoro pa savršeno precizni mehanizam koji ima neograničenu sposobnost samoobnavljanja. U ovaj kontekst bi malo osvjetlio termin 'STRES': to je pseudoizmišljotina vladajuće elite kako bi robovi (mi koji radimo za elitu) mogli lakše progutati i preći preko svih signala i podržaja koje odašilje naše tijelo želeći nas upozoriti da živimo u nenormalnom svijetu nenormalnim životom. Dapače kad bih malo dublje išao u ovu tematiku, mogu konstantirati što je čovjek bolje prilagođen životu u današnjoj nenormalnoj civilizaciji to je nenormalniji odnosno živi život protivno svojoj ljudskoj prirodi, dok onaj tko je psihološki i fizički na rubu sloma i bolesti, za njega možemo da je normalan jer ima normalnu ljudsku reakciju na sva ova sranja koja nas okružuju. Apsurdno, ali istinito.

Posebno me nervira kad pročitam neke fraze tipa: ova joga je dobra da bih se oslobodio svakodnevnog stresa, idem na godišnji da napunim baterije i slično. Pa dovraga evo jedno pitanje: kojim mi to načinom života živimo da svaki dan akumuliramo tolike količine stresa da moramo raditi neke vježbe ili meditirati samo da ublažimo učinke tog STRESA! Moje skromno mišljenje je da trebamo mijenjati svoj način života, ali i općenito društvo u kojem živimo da ELIMINIRAMO STRES iz našeg života. Zašto bi djeca trebala doživljavati traume dok primaju prva cjepiva, zašto uopće primaju cjepiva koje su čisti otrov? Zašto ih traumatiziramo odvajanjem od roditelja vrtićima i školama? Zašto roditelji moraju raditi po 8 i više sati na dan samo da bi osigurali egzistenciju i tako prepuštati da im netko drugi odgaja dijete? Zašto dijete mora proći kroz torture obaveznog obrazovanja koje je jednako za sve i koje eliminira igru, maštu, individualnost i kreativnost kod djeteta te razvija stres od škole: mora učiti ono što ne voli, plaši se nastavnika da mu ne da negativnu ocjenu, mora se svaki dan dizati u točno određeno vrijeme kao robot. Zašto se moramo plašiti neimaštine, gladi i bolesti? Tko nam to truje dušu i tijelo da mislimo da smo toliko slabi da nemamo dovoljno vlastitih snaga i pameti da sami sebe prehranimo i izliječimo od bilo koje bolesti. Zašto svi živimo nabijeni i stiješnjeni u gradovima kao pilići u kavezima? Moj je dojam da je i ovo ograničenje osobne slobode i prostora jedan od glavnih uzroka nasilja i stresa gradskog života. Zašto svaki dan na televiziji gledamo nesreće, potrese, ubijene, ranjene, mrtve, ratove? Zašto nas truju hranom, vodom, zrakom, mobitelima? Zar smo toliko slijepi i inertni da ne možemo više ništa napraviti za sebe.

I sada na kraju samo zamislite svijet bez bolesti, ratova, država, armija, policije, sudova, zakona, zubara, političara, odvjetnika, liječnika, ekonomista, popova, svijet u kojem NEMA NOVCA, NEMA RELIGIJE, NEMA STRAHA, NEMA STRESA, u kojem vladaju  ljubav, poštenje, humanost, kreativnost ili bilo što drugo što ne izaziva konstantni stres i strah. Svijet u kojem ne moramo iz knjiga i zakonika učiti što je ispravno, a što nije, nego već u dubini srca znamo što trebamo raditi. E to je svijet koji je zamišljen za nas ljude i u tom i takvom svijetu čovjek onda može doživjeti par stotina ako ne i par tisuća godina ako to želi i ako je to uopće naš cilj.

Počela je jesen, pomalo pada lišće, ljudi se oblače u tople kapute, ali zato ima par luđaka koji su se ovih dana okupali u moru (subota 06.11.2010.g u Splitu). Moram priznati da sam i ja bio jedan od njih. Osvanuo je lijep sunčan dan, bila je bonaca na moru, toplo u zraku, preko 20 stupnjeva, a more me je jednostavno mamilo. Uvijek sam smatrao da su oni što se kupaju po zimi malo trknuti, ali sad tek vidim da itekako guštaju. Jer kad čovjek pređe preko incijalnog straha od hladnoće i straha od eventualnog srčanog aresta od hladnog šoka, onda je vrlo ugodno uči u more i osjetiti kako krv kola žilama. Imam osječaj da se tijelo najbolje razbudi s ovim hladnim kupanjem. Nedavno sam saznao da je postoji tzv. toplo-hladna terapija u kojoj se naizmjeničnim tuširanjem toplom pa hladnom vodom (u granicama izdržljivosti) stimulira limfni sustav da bolje funkcionira te samim se bolje izbacuju toksini iz tijela odnosno podiže imunitet. Naime, povišena temperatura koja se obično javlja kod upala se upravo pripisuje pokušaju ljudskog organizma da stimulira limfni sustav na izbacivanje otrova. Očigledno da isti efekt ima kupanje u hladnom moru, a koliko vidim toga su i Finci odavno svjesni, naime oni obožavaju saune, a kad se pregriju u sauni malo se smoče u hladnom moru. Osim ovog direktnog zdrastvenog efekta, ovo je za mene bilo još jedno probijanje umne blokade i korak prema slobodi, jer se nikad nisam kupao u 11 mjesecu, obično završavam sezonu u 9. mjesec, a baš je šteta živjeti uz more i samo ga gledati. Ono što me više iznenadilo je činjenica da nisam bio sam, već se i par starijih ljudi se isto drznulo ući relativno prohladno more.

Vezano za temu mora i očiglednih stvari koje nam promiču ispred očiju: već duže vremena pokušavam pronaći pravu organsku sol jer sma shvatio da mi ova NaCl rafinirana jednostavno ne odgovara (ima samo jedan mineral umjesto 90 i nešto koliko ih ima prirodna sol) i onda mi netko kaže: pa idi do mora, napuni bocu mora, stavi ga negdje u plitku posudu da se suši na zraku i čekaj i eto ti prave prirodne morske soli, nikakva filozofiranja nisu potrebna. Ovo je prestrašno, koliko čovjek stvari ne vidi pored zdravih očiju. Pomislih kako je glupo bilo živjeti kao ovčica sve ove godine ne iskorištavajući blagodati mora u koje gledam svaki dan.

31.10.2010.g. Vladinom uredbom sve kazaljke sata u državi su pomaknute jedan sat unaprijed, odnosno prešli smo s tzv. ljetnog računanja vremena na tzv. normalno vrijeme. E pa ja svoje kazaljke nisam micao. Neće meni nitko nekom uredbom određivati kada ću se ustajati ujutro ili poći spavati. Ono što me najviše ljuti s novim računanjem vremena je da radim po danu, a ostatak dana imam samo mrak. Pa koji smo mi robovi da radimo od jutra do mraka, a da ne vidimo danje svjetlo (dobro ako ćemo ruku na srce, nije baš doslovno ovako, a naročito u ovoj bijednoj Hrvatskoj u kojoj skoro nitko ne radi, ali svejedno). E pa ja ne pristajem na takvo što, hoću svojih pola sata slobodnog vremena na danjem svjetlu, na suncu ili na vjetru ili kiši, nisam ja vaš rob. Moje mišljenje je da je 8 radnih sati previše, 4-6 sati je idealno jer po mojem dugogodišnjem iskustvu, najviše posla se ionako obavi tijekom par sati, ostalo je gubitak vremena. Radno vrijeme treba sinkronizirati da počinje i po mraku ako treba, samo da čovjek ima više slobodnog i kreativnog vremena.

Ovdje ću se samo kratko osvrnuti na novi mirovinski zakon koji je potajice donesen, a da se nitko nije pobunio u ovoj jebenoj državi. Pa dovraga ovaj zakon LEGALIZIRA ROPSTVO U OVOJ ZEMLJI! Zar toga nitko nije svjestan! U njemu piše da ćemo morati raditi do 65 godine, (nema penzije prije 65.g.), a ako se odlučimo i dalje da radimo onda nas još stimuliraju da radimo do 70.g (veće penzije). Pa gdje ovo ima? Zar ćemo pod stare dane umjesto da čuvamo unuke i hranimo golube i radimo tko zna šta još (možda rušimo vladajuće oligarhe) morati s štapom ići na posao? Pa ljudi moji, dignite glas nedajte da padnemo šaptom. Pa svi se bune, a mi samo gutamo sranja, prošlje godine smo progutali harač (krizni porez), a sad i ovo. Nije mi jasno kako će ovaj zakon pomoći gospodarskom oporavku ili mjerama štednje? Imat ćemo na stotine tisuća nezaposlenih mladih potentnih kadrova koji se neće moći zaposliti jer na njihova mjesta rade stari metuzalemi!? Pa tko je ovdje lud? Ovo je sve naopako ili sam ja naopako nasađen, nešto mora biti. Moje mišljenje je da se penzija kao takva treba ukinuti, odnosno da se odmah da izbor zaposlenicima: hočeš li mirovinu ili nečeš? Ako ne želiš da se država o tebi skrbi onda nećeš morati ništa uplačivati u mirovinske fondove, nego se sam snađi. E to bi bilo jedino pošteno i pravedno rješenje, pa nek svatko sam sebi određuje kad hoće otiči u mirovinu i hoće li sam štedjeti ili neka država brine o njemu. Što se mene tiće ja bih se odmah odrekao svih mirovinskih stupova samo da mi ne odbijaju od plaće, pa nek oni zbrajaju svoje stupove, ja ću sam sebi štedjeti za stare dane! Inače SUSTAV PRISILNOG POREZA NA PLAĆU JE PRVI OBLIK ROPSTVA, nečuveno je da ja zaradim neke novce, a onda mi netko odmah uzme pola novaca koje sam zaradio (država) i još kaže da je to za moje dobro (kao on će se brinuti o mom zdravlju i mojoj penziji, ma gle k....) pa bolje bi prošao kod lokalnih mafijaških reketara. O ovome sam već pisao u članku 'Porez - izvor ljudske bijede'.

Sad kad sam zašao u sfere politike, idem još malo dalje. Osvrnuti ću se na sramotno postupanje vladajuće oligarhije odnosno svih hrvatskih ljigavaca koji sebe nazivaju političarima lijeve i desne orijetancije koji BEZ IKAKVA PITANJA u naše ime pregovaraju o ulasku Hrvatske u Europsku Uniju. Potrošili smo dosad ogromne svote novaca za usklađivanje zakondovstva s EU, promijenili i primjenili neke najgluplje zakone ikad viđene na ovoj planeti (da mrkve i kumpiri moraju biti standardizirane dimenzije, da kumice ne mogu prodavati svježi sir i tako dalje), bez da je iti jedan građanin Hrvatske upitan što misli o tome. Ono što mi je posebnu diglo tlak je izjava Jadranke Kosor (poznata po konspirativnom nadimku kao Jaca) koja tvrdi da tek onda kad se svi pregovori finaliziraju i kad nas EU formalno prihvati za člana unije, da će tek onda raspisati referendum o pristupanju Hrvatske EU! Pa ovo je čisti moronizam, zar nije normalno prvo pitati građane da li zaista žele u EU, a onda pokrenuti čitav proces i utuči na stotine miljuna eura u mijenjanje ustava, zakona, prijevoda i ko zna čega sve ne da bi formalno pravno zadovoljili uvjete ulaska u EU? Što bi bilo kad bi građani Hrvatske rekil NE Europskoj Uniji? Najjači argument beskičmenjaka koji trenutno obnašaju vlast u ovoj našoj bijednoj zemlji Hrvatskoj je da će nam EU automatski dati par stotina miljuna, ako ne i miljardi eura čim uđemu u njihovo članstvo! Pa tko normalan s IQ-om većim od 10 može ovo progutati? Pa svakome je jasno da nitko nitkome neće dati novac na lijepe oči, Hrvatska će morati njima (EU oligarhiji) dati resurse i sve ono što vrijedi u vrijednosti desetorostruko večoj od onoga što eventualno i dobijemo kroz neke njihove fondove. Običan čovjek od ovoga neće imati nikakve koristi, već prodane duše koje danas sjede u saboru i već se međusobno sukobljavaju kako će podijeliti 12 zastupničkih mjesta koja će Hrvatska dobiti u EU parlamentu. Smiješno i tragikomično. Ovdje ću ostaviti s strane činjenicu o EU kao besmislenoj umjetnoj tvorevini i zločinačkoj totalitarnoj superdržavi koju pomalo i građani Hrvatske naslučujući sudeći po anketama (ispod 50% Hrvata za EU).

Pošto ove političke teme obično izazivaju dosta negativnih emocija (bar kod mene), samo da završim ovaj paragraf s jednom dobrom: koliko se god oni trudili donositi zakone koji su kontra čovjeka i njegove prirode, koliko god se oni trudili da nas zatupe i da nas učine sterilnim, koliko god se oni trudili trovati nas GMO plastificiranom hranom i ostalim smećem, koliko god se trudili uništiti našu prirodu, majčicu Zemlju, a sad i nebo pomoću Chemtrailova, koliko god se oni trudili usaditi strah i brigu u naša srca, ne postoji ništa na ovom planetu što čovjek ne može preokrenuti ili nanovo izgraditi: život če uvijek pobijediti bez obzira na količinu mraka! Kako bi rekla Josipa Lisac: tko zna, i u mraku, katkad nikne divan cvijet!


Pogled unazad

Kad pogledam neke svoje tekstove ovdje objavljene, pomalo su mi nekonzistentni i slabo razumljivi, možda i paranoični, ali u sebi imaju određenu dozu ludosti, lucidnosti što je u biti pozitivno u ovom naopakom i ludom okruženju u kojem živimo. Nakon godinu dana mogu samo reći da sam bio vođen nekom čudnom inspiracijom jer sam samo uz pomoć svoje zdravorazumske logike i intuicije predvidio ili napisao neke stvari koje sam tek naknadno pronašao dokaze i potvrdu. Nažalost zbog manjka vremena nisam imao prilike napisati sve ono što sam želio, dosta često sam u svom umu oblikao ideju za neki tekst, ali nisam je uspio zapisati. Tko zna koliko toga sam zaboravio, ali nije bitno, nove misli mi uvijek naviru tako da inspiracije ne nedostaje.

Od onih stvari koje sam 'predvidio' u ovim tekstovima je poskupljenje pšenice odnosno hrane općenito koja je bila navodno izazvana požarima u Rusiji (8.2010), a i uništenje Golfske struje kao jedan od glavnih ciljeva operacije 'Eksplozija bušotine u Meksičkom zaljevu' (04.2010.). To sam objavio u tekstu o Bilderberg grupi. Inače samo još jedna poruka iz budućnosti (iako svatko s zrnom razuma to može i sam predvidjeti): ova zima će biti jedna od najoštrijih zima u novijoj ljudskoj povijesti. Možda ne onako katastrofična kao u filmu: Dan poslije sutra, ali zasigurno vrlo neugodna jer ne treba biti genije da se sastavi jednostavna jednažba  'uništenje Golfske struje' = 'uništenju/ozbiljnom poremećaju Zemljine klime'. Sad kad bolje razmislim ovo je dosta vezano za umjetnu nestašicu hrane, jer će oštra zima sigurno potencirati još veća poskupljenja cijena hrane.

Inače prije skoro godinu dana sam zacrtao par ciljeva za sebe:

  • Razotkriti mehanizme kontrole nad ljudima
  • Ukazati na moćne pojedince koji vladaju
  • Pokušati osvijestiti malo te humanosti u čovjeku i možda naći na neki odgovor u tom procesu

Prvu točku mislim da sam skoro pa apsolvirao, ali svaki dan mi doleti neka nova zastrašujuća spoznaja kako se ljudi tretiraju kao nižerazredna stoka i robovi tako da mislim da niti jedan ljudski životni vijek ne bi bio dovoljan da se skupe podaci o svim nepravdama i okrutnostima koje su nanesene čovjeku, životinjama i prirodi općenito.

Što se tiće druge točke, tu sam shvatio da sama identifikacija po imenu i prezimenu nije bitna jer se ne radi o pojedincima već o cijelim interesnim skupinama koji djeluju naizgled nepovezano, svaki u svojoj domeni, ali i te kako su koordinirani. Najgore je to što vrlo lako u svoje regrutiraju mlade ljude zaluđene novcem i moći čega ONI imaju u izobilju. Stoga te mračne sile koje danas vladaju svijetom jednostavno zovem Silama Zla i Tame, a u principu ih je vrlo lako identificirati: svi centri moći i novca su njihove ekspoziture.

Treća točka je na prvi pogled apstraktna, ali shvatio sam da je vrlo lako trkeljat o ljubavi, humanosti i ostalim lijepim stvarima, ali treba to primjeniti i u vlastitom životu, odnosno krenuti od sebe. U svezi s time, mislim da sam dosta značajnih stvari u svom životu promjenio, možda najznačajnija je bila promjena ishrane na vegetarijansku odnosno na vegansku jer mi je nemoralno, neetički i licemjerno govoriti o humanosti, o zdravom životu i bilo čemu drugome, a s druge strane aktivno sudjelovati u mučenju i ubijanju bića koji su nezaštićena, a samo radi vlastite ishrane što sam elaborirao u članku o Kralju koji je otišao.

 

Što dalje

Malo ću probati oživiti svoju Chemtrail sekciju, imam još dosta nesortiranih slika na disku, a mogao bih posjetiti svoje osmatračnice, tako da su moguće nove slike s terena. Ovo ljeto je blo relativno sunčano i bez puno oblaka, ali točno  oko 10.10.2010.g Sile Zla i Tame su otpočeli s novom sezonom zaprašivanja bio-kemijskim materijalima. Taj dan, 10.10 (nedjelja) nebo je bilo toliko išarano chemtrail tragovima da je svakome tko je pogledao u nebo moralo biti jasno da to nije normalno. Inače tražio sam na netu da li datum ili općenito brojke 10:10 imaju neko značenje i ono paf, ravno u glavu: 10:10 je organizacija za promociju globalnog poreza na ugljični dioksid (carbon tax) kojim se kao planiraju boriti protiv globalnog zatopljenja. Ova kvazi-organizacija je razotkrila svoje pravo lice kad su objavili spot u kojem djeca bivaju ubijena ako ne smanje emisiju štetnih plinova (prestanu disat!?). Sramota!. Interesantan je prilog Alex Jonesa o toj kriminalnoj organizaciji. Ja ne tvrdim da je ovo ikako povezano, ali opet tko može dokazati da nije?

Inače zadnja tri mjeseca aktivno radim na jednom Free-Energy projektu zasnovanom ne Teslinom istraživanju. Šteta mi je da svoje elektroničarske sposobnosti ostavim neiskorištene, a cilj mi je jednog dana ići u tzv. off-grid mod rada, odnosno da imam sam svoje vlastito napajanje u stanu, kući bilo gdje, bez spajanja na gradsku elektro mrežu. Kad budem gotov, nadam se uspješno, napisat ću cijeli elaborat ovdje. Inače ovo me samo podsjeća na veliku nepravdu koja je nanesena ljudima: čovjek kao inteligentno biće i ima mali miljun interesa i neograničenu znatiželju i sustav obrazovanja koji čovjeka specijalizira i usavršava u samo jednoj grani znanosti je po meni apsolutna nepravda, mislim da svaki čovjek može biti istovremeno političar, ekonomist, inženjer, kuhar, vrtlar, slikar, ljekar. Ne tvrdim da svatko od nas može postati Leonardo De Vinci ili Nikola Tesla, ali sigurno se svi možemo okušati u svakoj ljudskoj aktivnosti. Ako neka grana znanosti ili umjetnosti ima materiju koju ne može razumjeti svatko bez dugogodišnjeg školovanja onda tvrdim da je to izmišljena pseudo virtualna znanost stvorena samo za zatupljivanje.

 

Za kraj

Eto rekoh što imah na umu, stoga dragi čitaoče ovim putem te pozdravljam, neka ti je sretno i berićetno! Poseban pozdrav Pilotu Boeinga 737, evo samo za tebe sam postao ovu sliku gore: pogledaj ga kako lipo pravi polukružni manevar nad mojim Splitom i ispušta kemikalije. Posljednja napomena prije odjave: izašao je novi dokumentarac o Chemtrailsima u produkciji Edwarda Griffina: What in the world are they spraying? stoga koga zanima neka pogleda. A sad adio lipi moji, do sljedećeg javljanja!