Sunce kao izvor života

.

Ljudi su djeca sunca, bez sunca nema života za čovjeka. Svi prirodni procesi na Zemlji ovise o Suncu, ljudi, biljke i životinjski svijet ovise i prilagođavaju se Suncu.

 

SunceSunce i čovjek

Kako to Sunce utječe na čovjeka:

Zasigurno da ima još podataka o blagotvornom utjecaju Sunca, ali i ove činjenice što su ovdje nabrojane su samo po sebi dovoljne da bilo koga uvjere u jednostavnu činjenicu: bez Sunca nema života za čovjeka!

 

Sunce u službi zdravlja

Sunce je besplatno i skoro ga svaki dan možemo vidjeti, pa zašto ga ne iskoristiti za naše zdravlje:

 1. Svaki dan se sunčajte bar pola sata, s što više 'otkrivene' kože i bez ikakvih krema. Ovo je naročito bitno zimi kad je dan inače kraći i kada duže boravimo u kući. Svaki sunčani dan NEMOJTE propustiti i probajte se bar pola sata osunčati. Osječati ćete se bolje, a i ojačati ćete svoj imunitet. Ljeti izbjegavajte jako sunce oko podne, a zimi se upravo sunčajte oko podne. Izbjegavajte bilo kakve kreme za sunčanje koje su otrovne. Nemojte odlaziti na kvarcanje u solarije, to je pogubno za zdravlje.
 2. Nemojte nositi sunčane naočale. Oči su nam 'prozor' duše i mi jednostavno trebamo puni spektar Sunčeva svjetla kako bi imali duševni mir, a i kako bi ojačali oči. Naočale za sunce se mogu nositi jedino kad osječate smetnje, a vozite auto ili radite neki drugi osjetljiv posao.
 3. Sunce ima antibakterijski efekt, stoga probajte svoje rublje sušiti na Suncu, a ne u sušilici. Ako imate problematičnu kožu (akne), probajte se što više izlagati Suncu. Ima jedna zanimljiva Taoistička vježba koja se zove 'Poklon Suncu' gdje u smislu održavanja higijene anusa i spolnih organa, goli praktikant okrene leđa Suncu i rukama dotakne nožne prste izlažući anus i spolne organe Suncu.
 4. Ako ste odlučni u potpunosti iskoristiti Sunce, primjenite HRM metodu gledanja u Sunce, samo oprezno, prakticirajte gledanje u Sunce samo u sumrak ili u zoru pola sata prije zalaska ili izlaska Sunca s horizonta, i prekinite odmah ako osječate smetnje.

 

 

Sile Zla i Tame u borbi protiv Sunca

Sunce je najjači lijek i hrana koji čovjek može poželjeti, a u ujedno je i besplatno te se može konzumirati s skoro svakog dijela Zemlje bez posebne dozvole. Ova činjenica je sama po sebi dovoljna Silama Zla i Tame da krenu u žestoku borbu protiv Sunca s krajnjim ciljem kontrole/uništenja ljudi. Sile Zla uobličene kroz militantni ogranak/ispljuvak/izmet koji se danas naziva NATO, kroz  medicinsko/famaceutski organizirani kriminal/establishment i uz pomoć kontroliranih medija (bolje rečeno glasila Sila Zla) vode koordiniranu borbu protiv Sunca. Cilj ovih zločinaca je uskratiti Sunčevu svjetlost ljudima čineči ljude slabim, boležljivim, pasivinim i ovisnim pojedinicima, odnosno stvoriti društvo programiranih robota/robova koji će bespogovorno slušati naredbe nalogodavaca. Ova koordinirana akcija ima dva glavna aspekta:

Propagandni aspekt: danas je općeprihvačeno mišljenje da je Sunce KANCEROGENO tj. da izaziva rak, pa čak i DNK oštečenja iako za ovo ne postoje nikakvi znanstveni dokazi. Preporuča se upotreba krema za sunčanje ako se duže boravi na otvorenom. Čak su preporučavali da se umjesto izlaganja pravom Suncu, sunčamo u tzv. solarijama ako želimo bolji ten, a bez štetnog utjecaja Sunca. Sunčane naočale su postale obvezatni rekviziti, pa ih čak i djeca nose, jer navodno Sunce šteti očima. Takozvano globalno zatopljenje  je izmišljotina Sila Zla a predstavlja još jedan vid borbe protiv Sunca u kojem se Sunce defacto proglašava neprijateljem čovječanstva i ako je moguće treba ga izbjegavati pod svaku cijenu.

Sad se pomalo otkriva i druga strana medalje: kreme za sunčanje su smrtonosni bojni otrovi koji su kancerogeni i koji se kroz kožu upijaju u krvotok, nadalje te kreme za sunčanje sprečavaju znojenje što je ljudski prirodan obrambeni mehanizam te još više ugrožavaju ljudsko zdravlje. Solariji su sada isto proglašeni kancerogenima. Vrlo je interesantna činjenica kad u Google-u pokušate pronaći članke o štetnosti krema za sunčanje ili o utjecaju Sunca na oči, onda među prvih 1000 linkova dobivate samo članke o tome kako se treba mazati kremama za sunčanje što češće, kako treba upotrebljavati što veći zaštitni faktor i ostale budalaštine. Što se tiče očiju, tu ćete naići na brojne članke kako treba nositi kvalitetne sunčane naočale koje blokiraju štetna UV zračenja i ostale besmislice koje se samo ponavljaju. Google = sluga Sila Zla.

Moje mišljenje je da s Suncem treba oprezno i umjereno kao i sa svime, normalno da ne valja buljiti direktno u Sunce niti se izlagati Suncu prekomjerno, zašto na kraju krajeva čovjek ima mehanizme boli nego da ga upozore da treba prekinuti s nečim što radi. Ja kad dugo stojim na Suncu, počne me peči koža, a u Sunce kad je visoko na nebu, ne mogu ni pogledati direktno zbog boli. Mazanje raznim otrovima koje nazivaju kremama za sunčanje i nositi naočale sumnjive kvalitete je po meni još štetnije nego samo Sunce.

Operacija zamračivanja neba: da Sile Zla ne ostanu samo na riječima, prešli su i u akciju. Od 1998. g. skoro SVE zemlje svijeta (Iran, Kina, Rusija, Japan, Koreja, JAR, Brazil, Argentina, Australia, Kanada, Europa, USA, Hrvatska, Srbija, etc..) predvođene NATO članicama provode operaciju zaprašivanja bio-kemijskim agensima nižih slojeva atmosfere pomoću transportnih aviona bijele boje koji nalikuju na obične putničke avione. Ovo je poznato kao ChemTrails. Ovu temu ću posebno obraditi, ali nakon što sam od 01.10.2009. g. pažljivo pratio rasporede, formaciju i prelete NATO-ovih borbenih aviona iz Italije preko šireg područja Splita, te nakon što sam preko Interneta proučio na desetke sati video materijala, mogu zaključiti ovo:

 1. Kad je sunčani dan NATO avioni prvo prave X formacije kemijskih tragova točno ispod Sunca, odnosno ispod pravca gdje bi zrake Sunce pale na najgušće naseljeni dio grada, a kasnije sistematično u grid (rešetkastoj) formaciji prekrivaju ostatak neba. Ova činjenica govori da uz ostale razloge, prva direktiva je SPRIJEČITI Sunce da dopre do ljudi. Prilog ovoj mojoj konstantaciji je činjenica da kadkad savršeno sunčani dan, NATO nacisti uspiju totalno preobratiti u oblačni dan bez i tračka Sunca ili komadića plavog neba. Čim se ukaže malo plavog neba, evo ih dolaze. Isto je interesentna činjenica da za djelovanje NATO aviona ne postoje svetnije kao što je Božić, Badnjak, Nedjelja, Nova/Stara Godina i ostalo, intezitet zaprašivanja je uvijek skoro isti.
 2. Ne mogu biti siguran 100%, ali nakon zadnjeg zaprašivanja pred sumrak, u noći kad puše vjetar i kad se bio-kemijski agensi rasprše i nestanu (padnu na nas), kasnije po noći uvijek vidim zvijezde što me navodi na zaključak da NATO avioni NE zaprašuju po noći. Još jedna činjenica koja govori u prilog ovome je i to, da sam dosada nebrojeno puta rano ujutro vidio savršeno plavo i čisto nebo, tek kasnije oko 11-12 ujutro kad NATO nacisti obave svoj prljavi posao nebo se zamrači i pobijeli od umjetnih kemijskih oblaka. Sve ovo govori, da je jedan od važnijih ciljeva chemtrailova spriječavanje zraka Sunca.

Direktne posljedice ove genocidne borbene taktike NATO saveza su:

Na osnovu svojih iskustava u praćenju ChemTrailova na području Splita, napisati ću poseban članak o tome jer zamračivanje neba nije jedini cilj (možda tek sekundarni) ove operacije, ali samo da kažem par stvari za one neupućene kako prepoznati kemijske oblake:

 1. Oblaci su skoro uvijek bijele boje, kad pogledate svijetlo nebo u danu kad je nebo prekriveno s kemijskim oblacima, imate osječaj da je intezitet osvjetljenja jači nego kad je plavo nebo i sunčani dan.
 2. Vrlo je teško uočiti pravilan pattern/oblik ovih oblaka, naročito kad su pomiješani s 'pravim' oblacima, ali zajedničko im je da su vrlo 'tanki' i da djeluju kao ostatak paučine na nebu: vrlo tanke raspršene niti.
 3. Kad je sumrak, ovi kemijski oblaci svijetle (crveno-narančasto) čak i kad je Sunce ispod horizonta jer se Sunce odbija od metalnih spojevima u njima. Opet i ovdje je teško uočiti neku razliku u odnosu na 'prave' oblake, ali nedavno sam svjedočio kako su NATO avioni zaprašivali točno u sumrak kad je sunce već debelo zašlo ispod horizonta i bio je skoro već polumrak, a kemijski trag iz njihovih mlaznica je svijetlio crveno-narančasto jer je na toj visini 'hvatao' i odbijao sunčeve zrake što je naročito izraženo jer je kemijski trag u gustom stanju netom nakon zaprašivanja.
 4. Kad vjetar puše kemijski oblaci su skoro nepomični jer ih metalna masa čini teško pokretljivima. Normalni oblaci klize ispod njih nošeni vjetrom.
 5. Po noći ovi kemijski oblaci imaju tako izrazito bijelu boju da imam osjećaj da odbijaju svjetlost ulične rasvjete, pa čine nebo svjetlijim.

Print