Ova e-mail adresa je zasticena od spam robota, vidljiva je samo ako je ukljucen Javascript.

Orgonski zapper

IMG_5688_entry.jpgOrgonski zapper je kombinacija običnog zappera i orgonita koja višestruko uvećava blagotvorne efekte oba spomenuta uređaja.

Zapper uređaj je jednostavna električna naprava koja strujom niskom napona i frekvencije efikasno odstranjuje parazite u ljudskom tijelu (više o zapperu).

Orgonit je uređaj koji privlači/generira životnu silu (chi, pranu) iz okolnog prostora ili drukčijim riječima rečeno neorganiziranu, kaotičnu, štetnu, isprekidanu suptilnu energiju koja ima negativan utjecaj na ljudsko zdravlje konvertira u visoko organiziranu, skladnu, životodajnu i iscjeljujuću energiju (više o orgonitima).

 

 

 

Sadržaj teksta:

  1. Konvergencija zappera i orgonita
  2. Efekti orgonskog zappera
  3. Metode zapiranja
  4. Vrijeme zapiranja
  5. Frekvencija zapiranja
  6. Nabavka orgonskog zappera
  7. Moj orgonski zapper: uZapper

 

Konvergencija zappera i orgonita

Nakon višegodišnje prakse i proučavanja djelovanja zappera, radova Nikole Tesle na polju tzv. radiantne ili energije nulte točke, te u najnovije doba i orgonita, mogu zaključiti da je krajnji učinak sve tri tehnologije (zapperi, uređaji radiantne energije i orgoniti) privlačenje te konverzija i fokusiranje životne sile. Drugim riječima, zapper i bilo koji 'radiantni' uređaj za generiranje tzv. besplatne energije iz vakuma su u biti orgonski generatori i akumulatori. Teslina radiantna energije, energija vakuma ili nulte točke nije ništa nego suptilna orgonska energija. Električna energija kakvu danas poznajemo i koja se temelji na teoriji struje elektrona i koju koristimo u našoj civilizaciji za pokretanje doslovno svega je samo bijedna manifestacija, ostatak i gubitak suptilne orgonske/radiantne energije.

Orgonit privlači i konvertira orgon na jedan pasivan način bez ikakve električne uzbude samo s svojom konstrukcijom od metalnih krhotina i smole, dok zapperi i svi 'radiantni uređaji ovo rade s tzv. naglom promjenom potencijala, oštrim gradijentom, odnosno strmim naponskim skokom (velika promjena napona u jedinici vremena). Svaki put kad uključujemo/isključujemo prekidač za svjetlo mi u biti generiramo, odnosno privlačimo orgonsku ili radiantnu energiju iz prostora koja se pojavljuje pred našim očima kao plavičasti bljesak, a koja 'klasičnim' inženjerima elektrotehnike zadaje prilične glavobolje jer ovi naponski skokovi imaju tendenciju da unište sve osjetljive uređaje prikopčane na električni krug.

Wilhem Reich u svojim istraživanjima orgonske energije otkriva bione, osnovne jedinice života koje pod mikroskopom sjaje blijedo plavom svjetlošću za koju je smatrao da je manifestacija orgona ili životne sile. Što je entitet vitalniji to je plava svjetlost jače izražena. Proučavajući eritrocite u ljudskoj krvi otkrio je da zdravi eritrociti sjaje plavkastom svjetlošću, dok su mrtvi crne boje. Zamijetio je da su plavi eritrociti u procesu uništavanja patogenih bakterija gubili dio svoje plave boje, što pokazuje da im se u tom procesu smanjivala vitalnost. Uočimo zajedničku točku radiantne energije i orgona u ovim primjerima: plavičasta svjetlost (nagli naponski skok uzrokovan električnim prekidačem i boja vitalnih krvnih stanica).

Walter Last u članku SKRIVENI UZROK RAKA I AUTOIMUNIH BOLESTI (Nexus br.64) ističe da su sve vrste raka, autoimunih bolesti i kroničnih infekcija povezane s degeneracijom krvi. To postaje vidljivo iz slabog orgonskog naboja crvenih krvnih zrnaca i prisutnosti pleomorfnih mikroorganizama u plazmi i u eritrocitima. Što je plava boja slabijeg intenziteta i što su pleomorfi rašireniji i razvijeniji krv je jače degenerirana i kronična bolest je to više uznapredovala. Za liječenje raka i autoimunih bolesti on smatra da je najvažnije energiziranje i čišćenje krvi. Preporuča razne metode: ishrana sirovom hranom, energiziranje tijela orgonom (orgonski akumulator), sunčevom svjetlošću, antimikrobno djelovanje električnim zaperima, te razne druge alternativne metoda liječenja.

Pokojni konstruktor zappera Bob Beck je tvrdio da je zapper u biti krvni pročiščivač i energizator, te je polazio s tezom da ni sama frekvencija signala zappera nije toliko bitna, stoga je zanemarivao teoriju o tome da svaki parazit ima svoju frekvenciju na kojoj umire i svoje zappere je uvijek konstruirao s pravokutnim signalom fiksne frekvencije od 4Hz. Postoje tvrdnje da je čak i sam Nikola Tesla prakticirao zapiranje s svojim malim električnim generatorima frekvencija, te da je stoga i poživio relativno dugo i imao ogromnu energiju i volju za svoj revolucionarni istraživački rad.

John Bedini poznati istraživač i izumitelj na polju radiantne energije i tzv. free-energy uređaja je ustvrdio sljedeće: osnovni impuls svih free-energy uređaja je nagli naponski skok tj. impuls koji nevjerovatno sliči na impuls ljudskog živca odnosno tzv. h impulsu koji se redovno može vidjeti na nadzornim monitorima u raznim bolnicama (više o h signalu). John ide dalje i tvrdi da čovjek u biti crpi energiju iz prostora s svojim 'radiantnim' nervnim impulsima koji u biti privlače životnu energiju, orgon ili radiantnu energiju iz okolnog prostora/vakuma.

 

NerveImpuls.jpg

h impuls ljudskog živca je isti kao i 'radiantni' naponski 'spike' koji fokusira i privlači pozitivnu orgonsku energiju

 

Ove tvrdnje Johna Bedinija su u potpunosti u skladu s teorijama u orgonitnoj zajednici da je čovjek u biti jedan veliki pokretni orgonit, tj. da mi kao ljudi nesvjesno konvertiramo okolne suptilne energije u prostoru koje često  mogu biti kaotične i negativne za zdravlje u životodajne, visokorganizirane, harmonične energije od kojih u biti živimo. Da citiram sebe iz članka "Snaga ljubavi: orgoniti": Čovjek je u biti biološki orgonit i prirodni generator pozitivne energije: krvna plazma je analogna organskoj tvari (smola), željezo iz hemoglobina odgovara anorganskoj tvari (metal) i naše stanje svijesti (kristal). Prirodno stanje čovjeka je generiranje pozitivne energije, odnosno život u ljubavi i sreći. Za ovo postoji mnoštvo dokaza i primjera iz funkcioniranja ljudskog tijela. Uzmimo kao primjer tzv. bretarijance ili ljude koji uopće ne jedu niti piju i bez problema žive samo od 'zraka' odnosno 'crpe' životnu energiju iz okolnog prostora svojim nervnim 'radiantnim' impulsima odnosno samim svojim fiziološkom ustrojem.

Zaključak:

Zapper s svojim pravokutnim signalom non-stop generira oštre gradijente, odnosno nagle promjene napona te tako privači pozitivnu orgonsku energiju iz okolnog prostora i na taj način energizira i vitalizira ljudsko tijelo odnosno stanice koje se onda mogu uspješno boriti s raznim parazitima i ostalim nametnicima. Odumiranje parazita pod djelovanjem zappera je samo sekundarni efekt.

Kao što vidimo zapper i orgonit su u biti isti uređaji, stoga je i bilo logično da ih se 'spari' i da se napravi orgonitni zapper. Orgonitni zapper je u osnovi obični zapper kojemu pravokutni izlazni signal prolazi kroz orgonit. Na ovaj način pasivno djelovanje orgonita i privlačenje orgonske/radiantne energije se višestruko uvečava s svakom promjenom napona pravokutnog signala zappera što u konačnici rezultira uređajem koji je i do tisuću puta 'jači' od samog orgonita i zappera posebno. Ovo su potvrdili i mnogi 'senzitivici' s svojim viskom koji su uočili da se efekt generiranje pozitivne orgonske energije višestruko uvečava kad se kroz orgonit pušta pravokutni istosmjerni signal.

 

Efekti orgonskog zappera

Zapper se može efikasno koristiti za liječenje bilo koje bolesti jer ima dvojaku funkciju: ubija parazite te jača imunološki sustav podizanjem vitalnosti i energije krvnih zrnaca. Obični zapper isto ima ove karakteristike, ali orgonski zapper s dodatkom orgonita ima još jače djelovanje. Izumitelji orgonskog zappera Don Croft i George Ritschl tvrde da dobivaju pisma u kojima korisnici orgonskih zappera svjedoče o pobjedi i nad najtežim bolestima koje danas medicinski establišment proglasuje neizlječivim kao što su rak, multiple skleroza, AIDS. Ovo samo potvrđuje radove Raymond Rifea, Hulde Clark, Bob Becka i mnogih drugih koji su s ovim jednostavnim i jeftinim napravama liječili ljude i od najtežih bolesti proteklih stotinjak godina. Nemilosrdan progon svih gore spomenutih izumitelja od strane 'organa vlasti' samo dokazuje da ova jednostavna naprava ugrožava profit današnje kvazi-znanstveno-medicinsko-farmacautske mafije koja danas okreče triljune dolara godišnje na liječenju preko par desetaka tisuća bolesti koje su nam uredno servirali, klasificirali i za koje nam uredno podvaljuju kemijske otrove za koje tvrde da su lijekovi.

 

Don & Carol Croft s David Wolfom o zapperima

 

Nakon više godina bavljenja tzv. 'alternativnom' naukom i svojih vlastitih iskustava mogu se jedino složiti s zaključkom da razne bolesti ne postoje već samo postoji dobro i loše zdravlje, a loše zdravlje se manifestira raznim simptomima u obliku raznih bolesti počevši od onih banalnih (razni bolovi) pa sve do najtežih (rak). Svaka bolest je u biti znak da se tijelo pokušava vratiti u ravnotežu i da nam šalje jasan signal da ne možemo nastaviti po starome. Kad ovo shvatimo ostaje samo na nama da to sebi priznamo i pronađemo put kako povratiti ravnotežu i ponovno vratiti dobro zdravlje. Svatko će odabrati svoj put, danas postoji mali miljun načina, recepata, dijeta, biljaka, preparata, uređaja kao što je zapper koji su i jeftini i svakome dobavljivi, a koji mogu efikasno pomoći na putu k zdravlju.

Ipak bih ovdje htio istaći da je u cijeloj priči osnovno da se prestanemo trovati i da će se naše tijelo već samo regenerirati. Stoga je vrlo bitno obratiti pozornost na hranu, piće i zrak (ono što unosimo u sebe), na ono što tijekom dana mislimo i osjećamo i kakvu energiju generiramo. Zvuči jednostavno, ali pošto svi živimo kao kukci u nekoj košnici i svaki dan se vrtimo oko svoje osi (trotuli) zarađujući za kruh ili upražnjavamo bilo koju aktivnost koja je najčešće besmislena, ali nas zato 'troši' do maksimuma, vrlo malo vremena nam ostaje da posvetimo pažnju ovim sitnim, finim detaljima koji u biti čine naš život.

Ovdje neću ići u detalje, ali za ishranu preporučam sirovu hranu (traži Victoria Boutenko), za piće preporučam orgoniziranu/oživljenu vode te kišnicu kao najidealnije piće. Zrak koji udišemo nažalost teško možemo mijenjati, ali zato možemo češće ići u prirodu na svjež i kako tako čist zrak. Što se tiće naših osječaja i emocija koje svakodnevno generiramo, bitno je 'izbjeći' niske vibracije straha, mržnje, ljubomore, očaja, otuđenosti i ostale gluposti kojima smo okruženi i bombardirani non stop. Za ovo je vrlo teško davati neke generalne savjete, ali ako ćemo najjednostavnije onda budite zahvalni na svemu lijepome što vas okružuje, sve ono što vam se ne dopada smatrajte kao izazov, svako živo biće smatrajte prijateljem i svojim odrazom, zanemarite i imajte razumijevanja za tuđe gluposti i mentalna sranja, tražite njihovu božansku suštinu i ljepotu, njihovu dobrotu, prepoznajte svoj cilj i uobličite svoju jasnu namjeru i volju da uradite ono što želite. (pogledaj  Ho’ponopono).

Da zaključim, bolest je još jedna u nizu gluposti kojima nas neprestano kljukaju i čime nas plaše, međutim kako živimo u duboko bolesnom društvu koje je u principu nehumano, zdravlje postaje iznimka, a bolest pravilo, tako da danas skoro svi živimo s nekom zdravstvenom tegobom. U našoj 'borbi' za zdravlje mi jednostavno moramo mijenjati cijeli sistem i društvo kao takvo, jer u ovom sadašnjem bolesnom društvu biti zdrav je neprirodno. U ovoj priči obični zapperi i orgonski zapperi su samo pomočno sredstvo koje će nam u određenom trenutku na našem putu pomoći, ali sasvim sigurno da zapper nije rješenje za sve.

 

David Wolf u vrlo inspirativnom nastupu o zapperima

 

 

 

Metode zapiranja

Postoje dvije metode zapiranja: držanje metalnih palica u ruci s eventualnim dodatkom metalnih pločica za noge te zapiranje preko tzv. metalnih dugmadi prislonjenih na kožu (obično su na zaperu ili na tzv. narukvici wristpad).

Način zapiranja s navlaženim metalnim palicama:

U zdjelu se ulije malo obične vode i stavi se dosta soli (šaka ili dvije žlice) i dobro se razmuti. Čak je dobro staviti toplu vodu da se sol brže rastopi. Papirnati ubrus se okine na četiri jednaka komada. Dva komadića se umoče u zdjelu i s njima se obaviju elektrode, ne smeta ako ima i par slojeva (omotaja) oko elektrode. Bolje je koristiti malo kvalitetnije papirnate ubruse (deblje) da se ne raspadnu kad se smoče, međutim mogu se koristiti i izrezani dijelovi kuhinjske krpe ili tanke pamučne tkanine koji se mogu nanovo upotrijebiti. Iscijedi se višak vode s elektroda, stoga je najbolje ispod svega držati krpu. Nakon toga se pristupa zapiranju. Potrebno je što čvršće držati elektrode za bolji efekt. Malo vode će se još iscijediti kako budete držali elektrode, ali ako niste pretjerali to vam neće smetati.


Prilikom zapiranja poželjno je osjetiti lagane trnce u rukama od električnih impulsa zappera, kad se ovlaženi ubrus osuši, trnci će postati sve slabiji. Zapiranje i dalje radi čak i ako se trnci ne osjete, stoga ne treba odmah prekidati. Zapiranje s jednim setom ovlaženih ubrusa je najefektnije do 30-45 minuta, kad je poželjno promijeniti ubruse, staviti nove ovlažene, te usput promijeniti i polaritet palica (npr. ako ste prije držali palicu s crvenom žicom u desnoj ruci, sad je stavite u lijevu). Na zapiranje se ovako ‘potroši’ 1 do 1.30 sat, tijekom dana možete imati više ovakvih ‘sesija’ zapiranja. Nakon zapiranja bakrene elektrode obavezno posušiti i obrisati. One obično potamne od oksidacije, ali to ne smeta. Ipak nakon zapiranja ruke imaju miris bakra iako nisu bile u direktnom doticaju s elektrodama, stoga je potrebno isprati ruke nakon ovog procesa.

 

IMG_5301.jpgIMG_5303.jpg

Borbeni komplet za najefikasnije zapiranje s metalnim elektrodama

 

 

Jedina mana ove načina zapiranja s orgonitnim zapperom je ta što je sam orgonitni blok u kutiji zappera koji je relativno udaljen od tijela. Stoga preporuka: ako se zapirate orgonitnim zapperom i ako se služite metalnim palicama, onda kutiju s orgonitnim blokom držite na tijelu (u krilu ako sjedite) ili upravo na bolno mjesto. Kako bih unaprijedio svoju staru inačicu zappera (bez orgonita) kabel zappera sam zalio i proveo kroz orgonitni blok koji prilikom zapiranja držim u krilu.

 

IMG_5741.jpg

Orgonitni kabel s dodatkom orgonitnog bloka koji običan zapper pretvaraju u orgonitni zapper

 

Način zapiranja s dugmastim elektrodama:

Najjednostavniji način korištenja zappera je da se zapper nosi priljubljen uz kožu odnosno da metalna dugmad (mesing, broca ili bakar) na poleđini zappera dođu u direktan dodir s kožom. Ako se zapper prikladno učvrsti ova metoda zapiranja omogućava dugotrajno zapiranje bez da ometa normalne dnevne aktivnosti, stoga iako efektivno slabija nego metoda s metalnim palicama u konačnici se isplati za one koji ne mogu si pruštiti da sjede na jednom mjestu više od jedng sata i da se zapiraju s palicama. Kod ovog načina zapiranja rijetko se osjete trnci kao kod zapiranja s metalnim palicama.

Važno upozorenje:

Metalne elektrode mogu iritirati kožu ako se drže duže vrijeme na jednom mjestu. Na početku zapiranja zbog uobičajene acidoze tijela (kiselost) moguće je i stvaranje malih rupica/opeklinica na koži na mjestu dodira s elektrodama ako se iste drže dugo vremena na istom mjestu. Stoga je bitno uvijek mijenjati položaj zappera svakih pola sata ili jedan sat, a obavezno prekinuti zapiranje ako se osjeti peckanje. Ne stavljati zapper na iznimno osjetljivu i tanku kožu lica i vrata, ako imate problema s glavoboljom, sinusima, zubima i sličnim problemima stavite zapper na jedno od ramena. Isto kod promjene baterije i korištenja zappera s novim baterijama valja biti oprezan prva dva dana jer napon može biti dosta viši od nazivnih 9V i uzrokovati peckanje ako se ne promijeni položaj zappera nakon pola sata. Zbog svega navedenog nikako ne preporučavam stavljanje malih ovlaženih ubrusa između dugmastih elektroda i kože jer se efekt peckanja i iritacije može ubrzati (u prethodnoj metodi zapiranja s metalnim palicama upravo se preporučuju ovlaženi ubrusi jer je koža na dlanovima najdeblja stoga tamo nikada neće do iritacije/peckanja kože, a efekt zapiranja s ovlaženim ubrusima je najveći).

Ipak zamijećeno je kako se nakon početne iritacije, zapper kasnije može bez problema koristiti i kroz duže razdoblje prislonjen na jedno mjesto jer očigledno da zapper djeluje i na kiselost organizma tj. smanjuje istu, stoga iritacija kože biva sve manja i manja nakon zapiranja u trajanju od par dana ili sedmica što ovisi individualno.

 

zapper45.jpg

Dobro učvršćeni zapper skoro da i ne smeta prilikom obavljanja svakodnevnih djelatnosti stoga omogućava dugotrajno zapiranje.

 

 

Najbolje mjesto za postavljanje zappera s ovako malim elektrodama i na maloj razdaljini je zapešće ruke jer ovdje su krvne žile najbliže koži, koža je relativno tanka i zapper ima mogućnost da efikasno orgonizira sve krvne stanice koje se nalaze u krvotoku. Nadalje zbog postojanja orgonitnog bloka u samoj kutiji zappera, efekt zapiranja biva višestruko uvečan. Inače se zapper može držati bilo gdje blizu bolnog mjesta (gležanj, koljeno, trbuh). Za učvrščivanje uZappera za tijelo i korištenje dugmastih elektroda može se koristiti širi steznik, čarapa ili neki stezajući zavoj.

Zapiranje se može obavljati i tijekom spavanja s tim da se onda drži pričvršćen na dlan ili đon jer je tamo koža najdeblja i neće ometati miran san.

Napomena: zbog vlažnosti kože i znoja elektrode mogu potamniti (oksidacija) zbog čega provodnost može opasti, stoga ih je mudro nakon nekog vremena lagano očistiti finim brusnim papirom ili metalnom spužvicom za suđe. Ovo nije nužno kad se koriste metalne palice (prethodna metoda) jer je dodirna površina puno veća i struja je puno veća stoga oksidacija ne remeti zapiranje dok kod dugmastih elektroda struje su puno manje i ova oksidacija može drastično smanjiti efekt.

 

Vrijeme zapiranja

Vrijeme zapiranja nije ograničeno, a zapirati se praktično može sve dok simptomi neke bolesti ne nestanu ili se značajno ublaže. Ipak je preporuka da se započne postupno s zapiranjem, postepeno počnite od nekoliko sati pa svaki dan povećavajte za jedan sat dok sami ne ocijenite koliko vam je dnevno potrebno.

 

Frekvencija zapiranja

Na osnovu svih informacija koje sam skupio tijekom više od dvije godine istraživanja mogu zaključiti da nije bitno točno pogoditi i tražiti frekvenciju za liječenje pojedine bolesti ili ubijanja pojedinog parazita zapperom. Kako sam u uvodnom tekstu nagli naponski skok je bitniji od frekvencije. Logično bi bilo zaključiti da je onda bolje da je frekvencija što veća jer bi imali što više takvih promjena napona pravokutnog signala zappera u jedinici vremena. Međutim, ljudsko srce ima ritam od 50-60Hz, planeta Zemlja je imala frekvenciju od 8Hz koja danas lagano raste k 15Hz, svaki živi sistem pulsira/vibrira na nekoj svojoj prirodnoj frekvenciji, stoga mislim da je kod izbora frekvencije najbitnije postići harmoniju i ravnotežu.

Stoga preporučam dvije frekvencije:

15Hz - je buduća frekvencija naše planete Zemlje nakon što prijeđe ovaj proces transformacije kroz koji upravo prolazi. Ova frekvencija se najbolje osjeti kod zapiranja (trnci), a na metafizičkom nivou omogućava nam da se bolje povežemo s sviješću naše majke Zemlje, tzv. GAJOM. Ova frekvencija je ujedno i jedina frekvencija koju Don Croft preporuča i ugrađuje u svoje zapper uređaje (Terminator) koje koristi za liječenje, ali i za generiranje skalarnih valova za svoje orgonitne uređaje.

432Hz - je osnovna frekvencije 'glazbe svemira' i prava frekvencija osnovnog koncertnog tona A koji je 1955.g. naprasno izmijenjen u neprirodnih 440Hz. Današnja glazba odsvirana na instrumentima koji su ugođeni na A=440Hz ima disonatne tonove, neharmoniju, izaziva nervozu i stres u čovjeka. 432Hz je u srži geometrije svemira, tzv. zlatnog presjeka i cvijeta života i najbolje rezonira s ljudskom DNA. Nije čudno da je i ljudski glas 'ugođen' na 432Hz. Kad se zapiram moram priznati da 432Hz vrlo intezivno osjećam, stoga je svakako preporučam. Vidi: Rodin

 

432_Cymascope.png

Cymatica pokazuje kako 432Hz stvara harmonične strukture

 

Nabavka orgonskog zappera

Terminator zapper od Don & Carol Croft je možda najbolji orgonski zapper jer je izrađen po strogim mjerilima samih 'roditelja' današnjeg orgonitnog pokreta. Cijena ide od 137 US dolara do 188 US dolara zajedno s poštarinom.

Orgonski zapperi s OrgoniseAfrica su drugi najbolji izbor kvalitetnih orgonskih zappera. U ponudi imaju više vrsta zappera, a po svjedočanstvu nekolicine ljudi, spremno isporučuju u Hrvatsku, a rok dostave je razuman (mjesec dana iz JužnoAfričke Republike). Cijene su od 40 do 280 US dolara.

uZapper je moj vlastiti orgonski zapper. O detaljima više u sljedećem pasusu.

terminator.jpg

Don Croftov Terminator orgonski zapper

 

 

Moj orgonski zapper: uZapper

Konstruirao sam i usavršio svoj model zappera koji umjesto stare, neprecizne i energetski neekonomične elektronike koja se danas najčešće koristi u svim zapperima koristi mikrokontroler koji osigurava stabilnost frekvencije generiranog signala, malu i ekonomičnu potrošnju struje, veći izbor mogućih frekvencija i indikaciju istrošenosti baterije zappera. Uređaj sam nazvao mikroZapper ili skraćeno uZapper.

Više o orgonskom zapperu - uZapperu


IMG_5688_prikaz_vanjski.jpg

Moj orgonski zapper: uZapper

 

Print